Toggle menu
Impressie.jpg

Nagtegael, BEILEN

 
 
8 woningen
Start verkoop: 8 maart
Zéér duurzaam! 
Home / Aanbod / BEILEN / Nagtegael
 
 

8 prachtige rijwoningen

Goed nieuws in Beilen! Op vrijdag 8 maart gaat Roosdom Tijhuis in verkoop met 8 prachtige nieuwbouwwoningen in plan Nagtegael te Beilen. Het aanbod bestaat uit 4 hoekwoningen en 4 tussenwoningen en wordt zéér compleet aangeboden, inclusief: ✓ zonnepanelen ✓ keukencheque én ✓ badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk. De woningen zijn gelegen aan de Walstro en hebben een zeer gunstige zonligging op het zuidwesten.

Van 16:00 tot 17:30 uur bent u van harte welkom bij Hup & Fidom te Beilen (Brinkstraat 45). Daar staan de teams van Hup & Fidom en Lamberink u graag te woord. Tevens ontvangt u informatie zoals oppervlaktes, prijzen en brochures. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie.

Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start van de verkoop vindt u alle informatie op deze website. Daarnaast kunt u zich tot vrijdag 15 maart, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de makelaars.

Graag tot vrijdag 8 maart! 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door regelmatig te kijken op deze website, de Facebookpagina te volgen en u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Hup & Fidom Brinkstraat 45
9411 KL Beilen
0593-541402 Website E-mail
Lamberink Javastraat 10-18
9401 KZ Assen
0592-338410 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave