Toggle menu

Natuurlijk Vroondaal Fase 2, DEN HAAG

 
 
43 statige woningen
Start verkoop: woensdag 9 december
Super duurzaam
Home / Aanbod / DEN HAAG / Natuurlijk Vroondaal Fase 2
 
 

Natuurlijk Vroondaal

Goed nieuws in Den Haag! Na de succesvolle verkoop van Natuurlijk Vroondaal fase 1 kunnen wij vertellen dat Roosdom Tijhuis in december start met de verkoop van de vervolgfase. Het aanbod bevat in totaal 36 royale en luxe woningen in twee verschillende woningmodellen:

 • Woningmodel Lijzicht
  16 twee-onder-één-kapwoningen

 • Woningmodel Loef
  20 geschakelde ééngezinswoningen

Deze energiezuinige woningen worden zéér compleet opgeleverd:

 • Inclusief keukencheque
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Inclusief zonnepanelen
 • Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
 • Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste verdieping
 • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
 • Super duurzaam en klaar voor de toekomst: Conform de allerlaatste BENG-eisen
 • Statige onder architectuur ontworpen woningen

Komt u wonen op deze prachtige plek in Den Haag?

 • Zeer royale kavels aan de rand van het plan
 • Statige onder architectuur ontworpen woningen
 • Fraai gelegen aan vaarbaar water
 • Park Madestein om de hoek
 • Binnen 35 wandelminuten op het strand

Start verkoop

In verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus is er gekozen voor een drive thru op woensdag 9 december van 15:00 tot 16:30 uur bij informatiecentrum Vroondaal. Geinteresseerden kunnen langs het informatiecentrum rijden en hier (geheel corona-proof) de hard-copy verkoopdocumentatie ophalen. De teams van Olsthoorn Makelaars en Hulstkamp Makelaars helpen u graag. Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start van de verkoop vindt u alle informatie op deze projectwebsite. Daarnaast kunt u zich tot woensdag 16 december, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de makelaar.


360° Virtual Reality Tour

Om u een indruk te geven kunt u alvast een wandeling maken langs het aanbod van Natuurlijk Vroondaal Fase 1. Dankzij de 360° Virtual Reality Tour beleeft u een levensechte impressie van dit prachtige plan. Heeft u een VR-bril thuis? Klik dan op de VR-bril Veel plezier!

Bekijk de 360° tour

Op en top duurzaam

BENG: Klaar voor de toekomst

BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Doordat er extra zonnepanelen worden toegevoegd aan de woningen zijn deze zelfs nóg energiezuiniger dan verplicht is. Kortom, met deze woningen bent u volledig op de toekomst voorbereid.

Gasloos & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

Zonnepanelen

Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

Financiële voordelen

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. U heeft namelijk recht op een groenverklaring waarmee u bij een aantal hypotheekverstrekkers in aanmerking voor een groene financiering. Hierdoor ontvangt u een aantrekkelijke korting krijgt op uw hypotheekrente. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Olsthoorn Makelaars Santiagosingel 1
2548 HN Den Haag
0703084656 Website E-mail
Hulstkamp Makelaars Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam
+31 (0) 10 22 508 22 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave