Toggle menu

Noorder Koeslag Fase 2, WIJHE

 
 
13 woningen
Start verkoop: 10 september
Zéér duurzaam
Home / Aanbod / WIJHE / Noorder Koeslag Fase 2
 
 

13 prachtige nieuwbouwwoningen

Goed nieuws in Wijhe! Na een succesvolle verkoop van Fase 1 in Wijhe, gaan wij binnenkort starten met de verkoop van Noorder Koeslag Fase 2. Het aanbod bevat 14 prachtige woningen, bestaande uit:

  • Woningtype Grote Heren
    4 royale halfvrijstaande woningen

  • Woningtype Statige Dames
    2 halfvrijstaande woningen met slaap- en badkamer op de begane grond

  • Woningtype Op & Top
    7 geschakelde woningen

Start verkoop donderdag 10 september

De verkoop van deze fraaie woningen start op donderdag 10 september om 16:00 uur. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus, is gekozen voor een online presentatie middels een webinar. Ter zijner tijd zal de link naar de webinar op deze pagina komen te staan. Vanaf de start verkoop vindt u alle informatie op deze projectpagina en anaf vrijdag 11 september is de verkoopdocumentatie af te halen bij een van de makelaars.

Vanaf donderdag 10 september kunt u het inschrijfformulier downloaden of opvragen via de makelaars. Indien u kans wilt maken op een optie kunt u zich tot uiterlijk donderdag 17 september, 12:00 uur inschrijven bij onderstaande makelaars. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

De omgeving

Wijhe is een rustig en levendig dorp aan de IJssel in de tegenwoordige gemeente Olst-Wijhe gelegen tussen Deventer en Zwolle. De Langstraat vormt samen met de Poort van Wijhe en de Nieuwendijk, het kloppende winkelhart van Wijhe. U treft er veel verschillende zelfstandige ondernemers met persoonlijke, op service gerichte winkels. Daarnaast vormen bekende ketens en twee grote supermarkten een belangrijk onderdeel van het centrum. Grootschalige detailhandel vindt u op de Poort van Wijhe. Verder kenmerkt het centrum zich door de veelheid aan horeca met, in de zomermaanden, de gezellige terrassen waar het altijd goed vertoeven is! Het station is binnen enkele fiets-/autominuten bereikbaar. Elk half uur gaan er treinen naar Zwolle en Deventer, van waaruit zeer goede verbindingen zijn naar alle delen van het land. De reistijd naar Zwolle is met de auto circa 15 minuten en naar Deventer circa 20 minuten. Kortom centraal gelegen met de voordelen van het wonen in een dorp.

Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich bij de onderstaande makelaars inschrijven voor een optie.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Herenstraat 1
8102 CN Raalte
0572-351291 Website E-mail
Schoolstraat 16a
8102 EM Raalte
088 - 200 6666 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave