Toggle menu
Woningtype Op & Top-web.jpg

Noorder Koeslag Fase 2, WIJHE

 
 
13 woningen
Start verkoop: 10 september
Zéér duurzaam
Home / Aanbod / WIJHE / Noorder Koeslag Fase 2
 
 

13 prachtige nieuwbouwwoningen

Goed nieuws in Wijhe! Na de eerdere verkoop gaan wij binnenkort starten met de verkoop van de laatste woningen in het plan Noorder Koeslag. Het aanbod bevat 13 prachtige woningen, bestaande uit:

 • Woningtype Grote Heren
  4 royale half vrijstaande woningen

 • Woningtype Statige Dames
  2 half vrijstaande woningen met slaap- en badkamer op de begane grond

 • Woningtype Op & Top
  7 eengezinswoningen

Deze duurzame woningen worden zéér compleet aangeboden:

 • Inclusief keukencheque 
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
 • Inclusief zonnepanelen
 • Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
 • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
 • Zéér duurzaam en energiezuinig (EPC 0)

De omgeving

Wijhe is een rustig en levendig dorp aan de IJssel in de tegenwoordige gemeente Olst-Wijhe gelegen tussen Deventer en Zwolle. De Langstraat vormt samen met de Poort van Wijhe en de Nieuwendijk, het kloppende winkelhart van Wijhe. U treft er veel verschillende zelfstandige ondernemers met persoonlijke, op service gerichte winkels. Daarnaast vormen bekende ketens en twee grote supermarkten een belangrijk onderdeel van het centrum. Grootschalige detailhandel vindt u op de Poort van Wijhe. Verder kenmerkt het centrum zich door de veelheid aan horeca met, in de zomermaanden, de gezellige terrassen waar het altijd goed vertoeven is! Het station is binnen enkele fiets-/autominuten bereikbaar. Elk half uur gaan er treinen naar Zwolle en Deventer, van waaruit zeer goede verbindingen zijn naar alle delen van het land. De reistijd naar Zwolle is met de auto circa 15 minuten en naar Deventer circa 20 minuten. Kortom centraal gelegen met de voordelen van het wonen in een dorp.

Start verkoop donderdag 10 september

De verkoop van deze fraaie woningen start op donderdag 10 september om 16:00 uur. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus, is gekozen voor een online presentatie middels een webinar. Hieronder vindt u de aanmeldlink voor deze webinar. Vanaf de start verkoop vindt u alle informatie op deze projectpagina en vanaf vrijdag 11 september is de verkoopdocumentatie af te halen bij een van de makelaars.

Aanmelden webinar 

Vanaf donderdag 10 september kunt u het inschrijfformulier downloaden of opvragen via de makelaars. Indien u kans wilt maken op een optie kunt u zich tot uiterlijk donderdag 17 september, 12:00 uur inschrijven bij onderstaande makelaars. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Op en top duurzaam

EPC 0: Klaar voor de toekomst

EPC is een afkorting voor Energie Prestatie Coëfficiënt en geeft aan hoe energiezuinig uw woning is. Hoe lager de waarde, hoe minder verlies van energie uw woning heeft en hoe minder energie uw woning nodig heeft. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen hebben een EPC van 0 en zijn daarmee volledig op de toekomst voorbereid.

Gasloos wonen & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

Zonnepanelen

Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

Blijf op de hoogte

Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich bij de onderstaande makelaars inschrijven voor een optie.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Hannink Makelaars Herenstraat 1
8102 CN Raalte
0572-351291 Website E-mail
Salland Makelaardij Schoolstraat 16A
8102 EM Raalte
088 - 200 6666 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave