Toggle menu

Noorder Koeslag, WIJHE

 
 
14 woningen
Start verkoop: 1 maart 2019
Zéér duurzaam! 
Home / Aanbod / WIJHE / Noorder Koeslag
 
 

14 prachtige nieuwbouwwoningen

Goed nieuws in Wijhe! Op vrijdag 1 maart gaat Roosdom Tijhuis in verkoop met 14 prachtige woningen in plan Noorder Koeslag te Wijhe. Het aanbod bestaat uit 8 rijwoningen en 6 twee-onder-één-kap woningen:

  • Gasloze woningen
  • Inclusief keukencheque
  • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Vloerverwarming op de begane grond en de verdieping

8 rijwoningen

  • Kaveloppervlaktes circa 121 tot 276 m2
  • Woonoppervlaktes circa 112 tot 118 m2
  • Inhoud circa 422 tot 460 m3

6 twee-onder-één-kap woningen

  • Kaveloppervlaktes circa 252 tot 336 m2
  • Woonoppervlakte circa 129 m2
  • Inhoud circa 545 m3

Van 15:00 uur tot 17:00 uur bent u van harte welkom bij de kantoren van de verkopend makelaars; Hannink Makelaars (Herenstraat 1, Raalte) en Salland Makelaardij (Schoolstraat 16-a, Raalte), zij staan u graag te woord. Tevens ontvangt u informatie zoals oppervlaktes, prijzen en brochures. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie.

Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start verkoop vindt u alle informatie op deze website. Daarnaast kunt u zich tot vrijdag 8 maart, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de bovenstaande makelaars.

Graag tot vrijdag 1 maart!

VIP-inschrijving

De VIP-inschrijving is inmiddels gesloten.

Heeft u interesse in een woning van het aankomende aanbod? Neem dan deel aan de VIP-inschrijving! Via deze inschrijving krijgt u alvast een gedetailleerde indruk van het aankomende aanbod (inclusief afmetingen en prijsindicaties) én de mogelijkheid om uw voorkeuren kenbaar te maken. Uw voordeel hierbij is dat u als VIP-inschrijver voorrang krijgt bij de toewijzing van de woningen. De officiële verkoop start naar verwachting in februari. Wij houden u hierover op de hoogte via een nieuwsbrief en de Facebookpagina. Let op: zodra de verkoop is gestart dient u zich naast deze VIP-inschrijving ook definitief in te schrijven via de makelaar om kans te maken op een optie. 

De omgeving

Wijhe is een rustig en levendig dorp aan de IJssel in de tegenwoordige gemeente Olst-Wijhe gelegen tussen Deventer en Zwolle. De Langstraat vormt samen met de Poort van Wijhe en de Nieuwendijk, het kloppende winkelhart van Wijhe. U treft er veel verschillende zelfstandige ondernemers met persoonlijke, op service gerichte winkels. Daarnaast vormen bekende ketens en twee grote supermarkten een belangrijk onderdeel van het centrum. Grootschalige detailhandel vindt u op de Poort van Wijhe. Verder kenmerkt het centrum zich door de veelheid aan horeca met, in de zomermaanden, de gezellige terrassen waar het altijd goed vertoeven is! Het station is binnen enkele fiets-/autominuten bereikbaar. Elk half uur gaan er treinen naar Zwolle en Deventer, van waaruit zeer goede verbindingen zijn naar alle delen van het land. De reistijd naar Zwolle is met de auto circa 15 minuten en naar Deventer circa 20 minuten. Kortom centraal gelegen met de voordelen van het wonen in een dorp.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Hannink Makelaars Herenstraat 1
8102 CN Raalte
0572-351291 Website E-mail
Salland Makelaardij Schoolstraat 16a
8102 EM Raalte
088 - 200 6666 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave