Toggle menu

Oost 2 - De Schaker, TWELLO

 
 
10 rug-aan-rug-woningen
Binnenkort in verkoop
Zéér duurzaam
Home / Aanbod / TWELLO / Oost 2 - De Schaker
 
 

Nieuwbouw in Twello

***UPDATE START VERKOOP***

Roosdom Tijhuis heeft een discussie met de gemeente Voorst over de uitleg van de overeenkomst en dús over de levering van de bouwkavels. Roosdom Tijhuis had gehoopt/verwacht dat deze discussie met de gemeente Voorst voor de start verkoop van 1 juli opgelost zou zijn. Dat is echter niet het geval. Om die reden is Roosdom Tijhuis helaas genoodzaakt de start verkoop die voor 1 juli 2020 gepland stond te annuleren tot nader bericht.

U kunt zich al wel vast inschrijven bij de makelaars indien u geïnteresseerd bent in de aankoop van één van deze woningen in het derde en laatste deelplan van plan De Schaker: deelplan Oost 2. Deelplan Oost 2 ligt tussen de Stobbenakker, de Veenhuisweg en het Schakerpad.In de afgelopen jaren zijn in Oost 2 al de nodige particuliere woningen gebouwd. Het is een kleinschalig woongebied in een groene landelijke omgeving. Roosdom Tijhuis zal hier diverse eengezinswoningen ontwikkelen.

Het aanbod zal bestaan uit:

  • Woningtype Loo
  • 10 rug-aan-rug-woningen (5,9 meter breed en 8,1 meter diep)

Uw voordelen:

  • Inclusief cheque ter waarde van €1.000,- te gebruiken voor de keuken en/of sanitair
  • Zeer duurzaam en energiezuinig (EPC 0)
  • Inclusief zonnepanelen
  • Inclusief bodemwarmtepomp (lease of afkoop)
  • Inclusief houten berging
  • Kavels tussen de 104 m2 en 147 m2

Start verkoop woensdag 1 juli is geannuleerd

De verkoop welke zou starten op woensdag 1 juli is om bovengenoemde reden geannuleerd. Zodra er een overeenkomst is met de gemeente kunt u terecht bij één van de verkopende makelaars Eckhuys Makelaars of Van den Belt Makelaars te Twello. De makelaars staan dan klaar om antwoord te geven op al uw vragen. Alle verkoopdocumentatie (de prijslijst met inschrijfformulier, de verkooptekeningen en de technische documentatie) kunt u vanaf de start van de verkoop (datum volgt na overeenstemming met de gemeente) hier downloaden. Let op: om in aanmerking te komen voor één van deze woningen, geldt er een inkomenseis per huishouden van maximaal €50.000,- per jaar.

Op en top duurzaam

EPC 0: Klaar voor de toekomst.

EPC is een afkorting voor Energie Prestatie Coëfficiënt en geeft aan hoe energiezuinig uw woning is. Hoe lager de waarde, hoe minder verlies van energie uw woning heeft en hoe minder energie uw woning nodig heeft. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen hebben een EPC van 0 en zijn daarmee volledig op de toekomst voorbereid.

Gasloos wonen & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

Zonnepanelen

Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van dit project door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en Nieuwbouw Twello te volgen op Facebook.

Downloads Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Eckhuys Makelaars Torenbosch 66
7391 CA Twello
0571 272 787 Website E-mail
Van Den Belt Makelaars Dorpsstraat 19
7391 DC Twello
0571 273 377 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave