Toggle menu
impressie-ontwerp.jpg

Oost 2, TWELLO

 
 
Diverse rijwoningen
Verkoop: Q1 2020
Zéér duurzaam
Home / Aanbod / TWELLO / Oost 2
 
 

Nieuwbouw in Twello

Na de succesvolle verkoop en bouw van 41 woningen in deelplan Fliertbuurt, pakt Roosdom Tijhuis binnenkort de ontwikkeling op van het derde en laatste deelplan van plan De Schaker: deelplan Oost 2. Deelplan Oost 2 ligt tussen de Stobbenakker, de Veenhuisweg en het Schakerpad. In de afgelopen jaren zijn in Oost 2 al de nodige particuliere woningen gebouwd. Het is een kleinschalig woongebied in een groene landelijke omgeving. Roosdom Tijhuis zal hier diverse eengezinswoningen ontwikkelen. Naar verwachting zal de verkoop van dit afsluitende project in het eerste kwartaal van 2020 starten.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van dit project door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en Nieuwbouw Twello te volgen op Facebook.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave