Toggle menu
oosteindedriehoek.jpg

Oosteindedriehoek, AALSMEER

 
 
tussen 800-875 woningen
start verkoop: 2024-Q4
groen en duurzaam
Home / Aanbod / AALSMEER / Oosteindedriehoek
 
 

Nieuwbouw in Aalsmeer

In samenwerking met Van Wanrooij Projectontwikkeling en Eigen Haard ontwikkelt Roosdom Tijhuis in Aalsmeer tussen de 800 en 875 woningen in diverse types en prijscategorieën. Naar verwachting start de verkoop van de eerste woningen in het vierde kwartaal van 2024.

Momenteel werken wij aan een bestemmingsplan voor deelgebied 1, waarbij de verwachting is dat het bestemmingsplan in het derde kwartaal van 2023 wordt vastgesteld. Project Oosteindedriehoek ligt tussen de wijk Nieuw Oosteinde (Aalsmeer) en Westwijk (Amstelveen) in. Het plan bestaat uit een groen raamwerk met drie woonbuurten, in een dorpse of suburbane uitstraling. Het project biedt woningaanbod voor gezinnen, starters, senioren, maar ook woningen voor kleinere huishoudens (1-2 personen) in verschillende prijscategorieën:

  • Sociale huurwoningen (door Eigen Haard)
  • Middeldure koop- en huurwoningen
  • Vrije sector koopwoningen
  • Appartementen en ééngezinswoningen

De bouwplanontwikkeling zal in de tweede helft van 2023 worden gestart en naar verwachting zullen de eerste woningen in het vierde kwartaal van 2024 in verkoop gaan. Ga voor meer gebiedsinformatie over Oosteindedriehoek naar www.thuisinoosteinde.nl

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief. Op dit moment kunnen wij je nog niet verder informeren over de planvorming, zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan lees je dat op deze website en krijg je een update middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

Je stemt hiermee in dat jouw gegevens ook aan de samenwerkende partners in deze ontwikkeling (Van Wanrooij Projectontwikkeling en Eigen Haard) verstrekt mogen worden.

Locatie van dit project

 
 
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave