Toggle menu
Knipsel2.PNG

Opbroek-Noord , RIJSSEN

 
 
Diverse woningen
Verkoop Q1 2021
Luxe en royaal
Home / Aanbod / RIJSSEN / Opbroek-Noord
 
 

Luxe en royaal wonen in Opbroek-Noord

Het Opbroek is de nieuwe woonwijk van Rijssen. Het Opbroek grenst aan Landgoed Oosterhof, dit landgoed is van belang voor de recreatie binnen het gebied. De oostzijde van het gebied kenmerkt zich door een kampen- en hoevenlandschap. De Noordzijde is gelegen aan het open beekdallandschap waar de Regge doorheen slingert. Met een gunstige ligging nabij diverse uitvalswegen oa. de N347 en A1 en het centrum van Rijssen maken wonen in het Opbroek zeer aangenaam. Het gebied wordt ontsloten door de Leijerweerdsdijk, de Wethouder H.H. Korteboslaan en de Enterstraat. De N347 doorsnijdt het gebied in noordzuidrichting. De ontwikkeling van dit plan is opgeknipt in verschillende fasen. In fase Zuid zijn al vele woningen gebouwd. In het volgende deelplan “fase Noord” zal Roosdom Tijhuis woningen gaan ontwikkelen. Op dit moment zijn er nog geen aantallen of exacte locatie bekend. Zodra er meer informatie bekend is zullen wij informeren middels een nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door regelmatig deze website te bezoeken, de Facebookpagina te volgen en u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave