Toggle menu

Opbroek-Noord , RIJSSEN

 
 
Diverse woningen
Start verkoop: Q2 2022
Luxe en royaal
Home / Aanbod / RIJSSEN / Opbroek-Noord
 
 

Luxe en royaal wonen in Opbroek-Noord

Goed nieuws in Rijssen! Nieuwbouw in Rijssen is populair en met de aanstaande verkoop van 22 nieuwe eenheden wordt de woonwijk Het Opbroek verder uitgebreid. Deze duurzame woningen worden hier gebouwd.


Het Opbroek grenst aan Landgoed Oosterhof, dit landgoed heeft een belangrijke recreatieve functie. De oostzijde van het gebied kenmerkt zich door een kampen- en hoevenlandschap. De Noordzijde is gelegen aan het open beekdallandschap waar de Regge doorheen slingert. Met een gunstige ligging nabij diverse uitvalswegen oonder andere de N347 en de A1 en het centrum van Rijssen maken wonen in het Opbroek zeer aangenaam. Het gebied wordt ontsloten door de Leijerweerdsdijk, de Wethouder H.H. Korteboslaan en de Enterstraat. De ontwikkeling van dit plan is opgeknipt in verschillende fasen. Roosdom Tijhuis ontwikkelde in de voorgaande fases al meerdere woningen die reeds opgeleverd en verkocht zijn.


Met de nieuwe fase verwacht Roosdom Tijhuis in het tweede kwartaal van 2022 in verkoop te gaan. De ontwikkeling zal bestaan uit een mix van ééngezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. De nieuwe fase is gelegen ten noorden van de bestaande woonwijk en wordt ontsloten door de Wethouder H.H. Korteboslaan, Groteboersdijk en de Cattelaar.

Het aanbod in de nieuwe fase bestaat uit:

 • Woningmodel Eversberg
  2 vrijstaande woningen

 • Woningmodel Oosterhof
  8 twee-onder-één-kapwoningen

 • Woningmodel Waardenborch
  6 twee-onder-één-kapwoningen

 • Woningmodel Grimberg
  3 ééngezinswoningen

 • Woningmodel Bevervoorde
  3 ééngezinswoningen

Deze duurzame woningen worden zeer compleet aangeboden:

 • Inclusief keukencheque
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
 • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
 • Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en verdieping
 • Inclusief zonnepanelen
 • Super duurzaam en klaar voor de toekomst: nóg zuiniger dan de BENG normering
 • Fraaie en gunstige ligging nabij diverse uitvalswegen

Op en top duurzaam

BENG: Klaar voor de toekomst

BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Doordat er extra zonnepanelen worden toegevoegd aan de woningen zijn deze zelfs nóg energiezuiniger dan verplicht is. Kortom, met deze woningen ben je volledig op de toekomst voorbereid.

Gasloos & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat je bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. Je bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van jouw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteer je van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

Zonnepanelen

Om jouw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op jouw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Jouw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de teruggeleverde stroom van jouw zonnepanelen.

Financiële voordelen

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteer je van lagere woonlasten. Hierdoor ontvang je een aantrekkelijke korting op jouw hypotheekrente bij sommige geldverstrekkers. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) ruimere leenmogelijkheden. Informeer hierover bij jouw hypotheekverstrekker.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Rijssen te volgen op Facebook.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Otten en Flim Makelaardij Stationsdwarsweg 9
7461 AR Rijssen
0548 - 544 333 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave