Toggle menu
header.jpg

Park Triangel, WADDINXVEEN

 
 
45 woningen
Start verkoop: Q3 2021
Groen en duurzaam
Home / Aanbod / WADDINXVEEN / Park Triangel
 
 

Waddinxveen, veel te doen, alles dichtbij

Goed nieuws in Waddinxveen! Nieuwbouw in Waddinxveen is populair. Zo ook de nieubouw in Park Triangel, dat ligt aan de zuidwestkant van Waddinxveen. Een levendig dorp centraal in de Randstad en midden in het Groene Hart. Een dorp met een rijk verenigingsleven en dichtbij belangrijke uitvalswegen richting Rotterdam, Den Haag en de regio Utrecht. Roosdom Tijhuis heeft een koop en realisatie overeenkomst getekend met GEM CV Park Triangel voor de bouw van circa 45 woningen in Park Triangel.

Roosdom Tijhuis verwacht in het derde kwartaal van 2021 hiermee in verkoop te gaan. De ontwikkeling zal bestaan uit een mix van eengezinswoningen, twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen. Park Triangel is fraai gelegen en kent zijn eigen groene hart in de vorm van een groot parkeiland met een junglebos voor iets oudere kinderen, een waterspeelplaats voor de allerkleinsten, speelveldjes voor voetbal en badminton, een vis- en aanlegsteiger, een podium voor openluchtoptredens, een beachvolleybalveld, een Calisthenics-parcours en natuurlijk wandel- en fietspaden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Waddinxveen te volgen op Facebook.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Koppes Makelaardij Julianastraat 133
2405 CG Alphen aan den Rijn
0172-434561 Website E-mail
Van Herk Makelaardij Lange Tiendeweg 104
2801 KK Gouda
0182 577700 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave