Toggle menu

Parkrand Oost, ROTTERDAM

 
 
23 woningen
Start verkoop woensdag 30 juni
Zéér duurzaam en energiezuinig
Home / Aanbod / ROTTERDAM / Parkrand Oost
 
 

Royaal wonen in Parkrand Oost

Goed nieuws in Rotterdam. Op woensdag 30 juni start Roosdom Tijhuis met de verkoop van 23 nieuwbouwwoningen in Rotterdam. De nieuwbouwwoningen zijn gelegen in Park 16Hoven. In Park 16Hoven is een hoogwaardige woonwijk ontwikkeld. In het gebied staan woningen op royale kavels, waarvan een deel vrije kavels. Het type woningen varieert van vrijstaande en geschakelde villa’s tot riante herenhuizen en appartementen. De ontwikkeling van Roosdom Tijhuis bestaat uit 23 parkvilla's.

Het aanbod zal bestaan uit:

 • Woningmodel de Groene Uitkijck
  19 parkvilla's (7,5 m breed en 8 m diep)

 • Woningmodel Duijnzicht
  4 parkvilla's (5,1 m breed en 8,34 m diep)

Deze duurzame woningen worden gebouwd op deze locatie en zéér compleet aangeboden:

 • Inclusief keukencheque 
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Inclusief eigendom bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
 • Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste en tweede verdieping
 • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
 • Parkeren op eigen terrein mogelijk
 • Ruime terrassen direct gelegen aan het Westerdijkpark
 • Ideale gezinswoningen met maar liefst 6 slaapkamers
 • Zeer royale woningen vanaf 165 m2 gebruiksoppervlakte
 • Perceeloppervlakte van 165 tot 259 m2
 • Super duurzaam en klaar voor de toekomst, conform de allerlaatste BENG-eisen

Start verkoop: woensdag 30 juni 2021

De verkoop van dit fraaie plan start op woensdag 30 juni. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vindt u vanaf het moment start verkoop hier online op onze projectwebsite. Heeft u interesse in een woning? Inschrijven hiervoor kan vanaf start verkoop tot uiterlijk woensdag 7 juli, 12:00 uur met behulp van de button "digitaal inschrijven". Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Op en top duurzaam

BENG: Klaar voor de toekomst

BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen welke gelden vanaf 1-1-2021. Doordat er extra zonnepanelen worden toegevoegd aan de woningen zijn deze zelfs nóg energiezuiniger dan verplicht is. Kortom, met deze woningen bent u volledig op de toekomst voorbereid.

Gasloos & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

Financiële voordelen

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Rotterdam te volgen op Facebook.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Ooms Makelaars Woningen B.V. Maaskade 113
3071 NJ Rotterdam
010-4248888 Website E-mail
Van Herk Makelaardij Oudehoofdplein 4
3011 TM Rotterdam
010-4147600 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave