Toggle menu

Reitdiep fase 3, GRONINGEN

 
 
28 woningen
28 beschikbaar
€ 278.500,- tot € 389.500,-
Home / Aanbod / GRONINGEN / Reitdiep fase 3
 
 

Reitdiep

Plan Reitdiep ligt aan de noordwestzijde van de stad Groningen, vlakbij de Zernike campus. Reitdiep heeft een stedelijk karakter en ligt tegelijkertijd in een landelijke en waterrijke omgeving. U kent vast wel de bekende foto van de fraai gekleurde huisjes gelegen in de Reitdiephaven. Deze foto staat volgens Pinterest op de 20e plaats in een overzicht van de 30 meest bekeken plekken ter wereld. De wijk bestaat uit gezellige buurtjes waar volop ruimte is voor de kinderen om te spelen. De nodige voorzieningen liggen op loopafstand en met de fiets of met de bus bent u zo in het altijd gezellige centrum. De Grote Markt ligt op ruim een kwartier fietsen van Reitdiep. Dat maakt Reitdiep nou zo bijzonder; stedelijke voorzieningen op korte afstand en de rust en ruimte van het Groningse platteland naast de deur. In deze fase ontwikkelt Roosdom Tijhuis in totaal 28 woningen. Het aanbod bestaat uit twintig eengezinswoningen en acht halfvrijstaande woningen. De woningen zijn zeer energiezuinig. Mede door goede schilisolatie en PV-panelen is de energieprestatiecoëfficiënt van deze woningen ‘nul’.

De omgeving

Groningen is met ruim 200.000 inwoners de grootste stad van Noord-Nederland. De stad heeft veel te bieden, met als bruisend middelpunt de altijd gezellige Grote Markt met haar vele kroegjes en restaurants. Maar Groningen heeft ook veel bezienswaardigheden met onder andere het Groninger Museum, de Oosterpoort en de Schouwburg. Groningen staat daarnaast bekend als architectuurstad met fraaie historische herenhuizen, pakhuizen en hofjes in het centrum, maar ook met moderne scholen, kantoren en musea. De skyline van Groningen wordt inmiddels bepaald door ‘oud’ en ‘nieuw’ in de vorm van de Martinitoren, het Gasuniegebouw, de Tasmantoren en het kantoor van DUO. Ook op het gebied van recreatie en natuur zijn er volop mogelijkheden in en om de stad Groningen. Denk hierbij aan het Stadspark, het Nationaal Park Lauwersmeer en de diverse borgen en wierden elders in de provincie Groningen. Wat u misschien niet wist, is dat Groningen verbonden is met diverse vaarwegen. De stad ligt aan de staande mastroute Delfzijl – Vlissingen en heeft drie jachthavens voor zowel liggers als passanten. Eén van die jachthavens is de Reitdiephaven. Hier kan uw reis dus beginnen!

360° Virtual Reality Tour

Wilt u alvast een wandeling maken door Reitdiep fase 3? Geen probleem. Dankzij de 360° Virtual Reality Tour beleeft u een levensechte impressie van dit prachtige plan. Heeft u een VR-bril thuis? Klik dan op de VR-bril Veel plezier!

Bekijk de 360° tour


Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt een integraal onderdeel van de wijk met speciale aandacht voor water en (afval)water gericht op het benutten van energie en het terugwinnen van grondstoffen. Meer informatie hierover vindt u op www.reitdiepfase3.nl.

Fotoalbum

Kavelkaart & Prijslijst voor dit project

Nr. Woningtype Status
76 Feerwerd Onder optie
77 Feerwerd Onder optie
78 Feerwerd Onder optie
79 Feerwerd Onder optie
80 Feerwerd Te koop
81 Feerwerd Te koop
82 Feerwerd Te koop
83 Feerwerd Te koop
97 Garnwerd Onder optie
98 Garnwerd Onder optie
99 Garnwerd Onder optie
100 Garnwerd Onder optie
101 Garnwerd Onder optie
102 Garnwerd Onder optie
103 Garnwerd Te koop
104 Garnwerd Onder optie
105 Garnwerd Onder optie
106 Garnwerd Onder optie
107 Garnwerd Onder optie
108 Garnwerd Onder optie
109 Garnwerd Onder optie
110 Garnwerd Onder optie
111 Garnwerd Te koop
112 Garnwerd Te koop
113 Garnwerd Te koop
114 Garnwerd Onder optie
115 Garnwerd Onder optie
116 Garnwerd Onder optie

Verkoop en informatie

Nieuwbouwgroningen.nl Lamsoor 10
9738 AL Groningen
050 547 22 22 Website E-mail

Woningtypes in dit project

Feerwerd Twee-onder-één-kap Nog 8 beschikbaar Bekijk
Garnwerd Hoekwoning, Rijwoning Nog 20 beschikbaar Bekijk
 
 
slider-vr
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
woonwensen
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Veelgestelde vragen

 
 
Staat uw vraag er niet tussen?
Neem contact op
Ik heb interesse in een woning, wat moet ik nu doen?

De verkoop van het woningaanbod verloopt via de makelaar. De geselecteerde makelaars voor dit project kunt u vinden op de projectpagina en de woningtypepagina's. 

Kan ik hier ook terecht voor huurwoningen?

Het woningaanbod op deze website gaat alleen over koopwoningen. 

Wanneer worden de verkoopprijzen bekend gemaakt?

De definitieve prijzen van het woningaanbod worden bekend gemaakt vanaf de start van de verkoop. 

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave