Toggle menu

Rijsoord, RIDDERKERK

 
 
12 fraaie woningen
Start verkoop: begin voorjaar 2022
Zéér duurzaam
Home / Aanbod / RIDDERKERK / Rijsoord
 
 

Fijn wonen in Ridderkerk

Goed nieuws in Ridderkerk! Roosdom Tijhuis gaat in het begin van het voorjaar van 2022 in verkoop met 12 woningen in Ridderkerk. Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen in Ridderkerk over dit nieuwbouwplan schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.

Het aanbod bestaat uit:

 • Woningmodel Albatross
  6 twee-onder-één-kapwoningen

 • Woningmodel Volante
  6 geschakelde ééngezinswoningen

 • Deze duurzame woningen worden gebouwd op deze locatie en zéér compleet aangeboden:

  • Inclusief keukencheque 
  • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
  • Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste verdieping
  • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
  • Super duurzaam en klaar voor de toekomst: conform de allerlaatste BENG-eisen

  Op en top duurzaam

  BENG: Klaar voor de toekomst

  BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Kortom, met deze woningen ben je volledig op de toekomst voorbereid.

  Gasloos & bodemwarmtepomp

  Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat je bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. Je bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van jouw woning en het tapwater. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteer je van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

  Financiële voordelen

  Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteer je van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij jouw hypotheekverstrekker.

  Blijf op de hoogte

  Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Ridderkerk te volgen op Facebook.

  Fotoalbum
   
   

  Locatie van dit project

  slider-vr2
  Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
  Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
  vakmanschap
  De bouw van uw woning

  Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

  Bouwproces
  block-bouwvakker-1
  Over Roosdom Tijhuis

  Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

  Over ons
  kopersmetiwan
  Woonkwaliteit

  Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

  Woonkwaliteit

  Projecten in de buurt

  Zoek naar een project

  Kaartweergave