Toggle menu

Schuytgraaf fase 3, ARNHEM

 
 
32 woningen
Start verkoop: 20 mei 2020
Zeer duurzaam
Home / Aanbod / ARNHEM / Schuytgraaf fase 3
 
 

Fijn wonen in De Blauwe Wilgen

Verkoop fase 3: 20 mei 2020

Goed nieuws in Arnhem! Na de succesvolle verkoop van fase 1 en 2 start Roosdom Tijhuis op woensdag 20 mei met de verkoop van De Blauwe Wilgen fase 3! Het aanbod bestaat uit:
  • 12 twee-onder-een-kapwoningen
  • 10 hoekwoningen
  • 10 tussenwoningen

Deze woningen worden hier gebouwd en zéér compleet opgeleverd:

  • Inclusief keukencheque
  • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Inclusief gemetselde berging
  • Gasloos wonen (stadsverwarming)
  • Duurzaam en energiezuinig
  • Veel keuze- en indelingsmogelijkheden

De verkoop start op woensdag 20 mei. In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus zal er geen formele 'start verkoop' op locatie zijn. Uiteraard zullen wij ervoor zorgen dat alle verkoopinformatie te zijner tijd digitaal voorhanden is. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie.

Daarnaast kunt u zich tot woensdag 27 mei, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de makelaar.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via deze website en de Facebookpagina Nieuwbouw Arnhem

360° Virtual Reality Tour

Fase 3 wordt binnenkort toegevoegd aan de Virtual Reality Tour.

Wilt u alvast een wandeling maken langs het woningaanbod van Roosdom Tijhuis? Geen probleem. Dankzij de 360° Virtual Reality Tour beleeft u een levensechte impressie van dit prachtige plan. Heeft u een VR-bril thuis? Klik dan op de VR-bril Veel plezier!

Bekijk de 360° tour

Welkom in plan Schuytgraaf

Plan Schuytgraaf

Schuytgraaf wordt ook wel Arnhem in de Betuwe genoemd. De bestaande natuur vormt een belangrijke bouwsteen bij het ontwikkelen van de verschillende velden in de wijk. Ook Wilgenvliet (veld 2), wordt ingebed in het bestaande landschap. Met veel groen en water rondom en in de wijk. Daarbij wordt er goed gekeken naar bestaande bebouwing in de buurt zoals boerenervaren en de woningen aan de Achterstraat, die de noordgrens van Wilgenvliet markeert. Het landelijke karakter van dit stukje Arnhem vormt straks het uitgangspunt voor bijzondere woningen op een unieke locatie in Schuytgraaf. 

Deelplan veld 2: Wilgenvliet

Wilgenvliet ligt in het noordelijkste puntje van Schuytgraaf, op de grens van de levendige wijk en de weidse uiterwaarden van de Neder-Rijn. Het is een prachtig, waterrijk en groen gebied, waar je het authentieke Betuwse buitenleven als geen ander kunt ervaren. In Wilgenvliet verrijzen de komende jaren verschillende deelbuurtjes met elk hun eigen sfeer. En ook het woningaanbod wordt divers; van een rij- tot aan een vrijstaande woning. Hier kun je straks heerlijk buiten wonen met alle voorzieningen om de hoek. 

Aanbod Roosdom Tijhuis: De Blauwe Wilgen

Roosdom Tijhuis is in samenwerking met BPD volop bezig met de ontwikkeling van deelplan Wilgenvliet (veld 2) in de nieuwbouwwijk Schuytgraaf te Arnhem. Wilgenvliet raakt aan alle kanten de hoofdgroenstructuur van Schuytgraaf. Aan de west- en zuidzijde is een brede watergang gesitueerd, aan de noordzijde het rivierenlandschap en aan de oostkant een robuuste groenzone. Deze landschappelijke omgeving vormt de basis voor de woonkwaliteit van het veld.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Strijbosch Thunnissen Fortunastraat 37
6846 XZ Arnhem
026 - 355 21 00 Website E-mail
Roel Willemsen Ella Fitzgeraldstraat 37
6836 DP Arnhem
026 - 32 74 455 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave