Toggle menu

Schuytgraaf fase 4a, ARNHEM

 
 
21 woningen
Start verkoop: 17 maart 2021
Zéér duurzaam
Home / Aanbod / ARNHEM / Schuytgraaf fase 4a
 
 

Fijn wonen in De Blauwe Wilgen

Goed nieuws in Arnhem! Na de succesvolle verkoop van fase 3, start Roosdom Tijhuis op woensdag 17 maart 2021 met de verkoop van 21 woningen in fase 4a. Het fraaie woningaanbod in deze fase bestaat uit:

 • Woningmodel Beeldrijck
  8 twee-onder-één-kapwoningen

 • Woningmodel Zinrijck
  13 ééngezinswoningen

Deze woningen worden op deze locatie gebouwd en zéér compleet aangeboden:

 • Inclusief keukencheque
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Inclusief berging
 • Inclusief gasloos wonen (stadsverwarming)
 • Veel keuze- en indelingsmogelijkheden
 • Super duurzaam en klaar voor de toekomst, conform de allerlaatste BENG-eisen
 • Groenverklaring mogelijk

Start verkoop

De verkoop van dit fraaie plan start op woensdag 17 maart om 09:00 uur. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vindt u vanaf het moment start verkoop hier online op onze projectwebsite. U kunt de documentatie ook telefonisch of per mail aanvragen bij één van de begeleidende verkoopmakelaars. Zij zorgen ervoor dat u dan in het bezit komt van een hardcopy brochure met inschrijfformulier. U kunt zich echter ook online inschrijven met behulp van de op dat moment zichtbare button "digitaal inschrijven".

Heeft u interesse in een woning? Inschrijven voor één van deze fraaie woningen kan vanaf start verkoop tot uiterlijk woensdag 24 maart, 12:00 uur. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

360° Virtual Reality Tour

Wilt u alvast een indruk krijgen van het nieuwe woningaanbod van Roosdom Tijhuis? Geen probleem. Dankzij de 360° Virtual Reality Tour van fase 3 beleeft u een levensechte impressie van dit prachtige plan. Heeft u een VR-bril thuis? Klik dan op de VR-bril Veel plezier!

Bekijk de 360° tour

Op en top duurzaam

BENG: Klaar voor de toekomst

BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen welke gelden vanaf 1-1-2021.

Financiële voordelen

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

Welkom in plan Schuytgraaf

Plan Schuytgraaf

Schuytgraaf wordt ook wel Arnhem in de Betuwe genoemd. De bestaande natuur vormt een belangrijke bouwsteen bij het ontwikkelen van de verschillende velden in de wijk. Ook Wilgenvliet (veld 2), wordt ingebed in het bestaande landschap. Met veel groen en water rondom en in de wijk. Daarbij wordt er goed gekeken naar bestaande bebouwing in de buurt zoals boerenervaren en de woningen aan de Achterstraat, die de noordgrens van Wilgenvliet markeert. Het landelijke karakter van dit stukje Arnhem vormt straks het uitgangspunt voor bijzondere woningen op een unieke locatie in Schuytgraaf. 

Deelplan veld 2: Wilgenvliet

Wilgenvliet ligt in het noordelijkste puntje van Schuytgraaf, op de grens van de levendige wijk en de weidse uiterwaarden van de Neder-Rijn. Het is een prachtig, waterrijk en groen gebied, waar je het authentieke Betuwse buitenleven als geen ander kunt ervaren. In Wilgenvliet verrijzen de komende jaren verschillende deelbuurtjes met elk hun eigen sfeer. En ook het woningaanbod wordt divers; van een rij- tot aan een vrijstaande woning. Hier kun je straks heerlijk buiten wonen met alle voorzieningen om de hoek. 

Aanbod Roosdom Tijhuis: De Blauwe Wilgen

Roosdom Tijhuis is in samenwerking met BPD volop bezig met de ontwikkeling van deelplan Wilgenvliet (veld 2) in de nieuwbouwwijk Schuytgraaf te Arnhem. Wilgenvliet raakt aan alle kanten de hoofdgroenstructuur van Schuytgraaf. Aan de west- en zuidzijde is een brede watergang gesitueerd, aan de noordzijde het rivierenlandschap en aan de oostkant een robuuste groenzone. Deze landschappelijke omgeving vormt de basis voor de woonkwaliteit van het veld.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en door de pagina Nieuwbouw in Arnhem te volgen op Facebook.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

BMV Nieuwbouwmakelaars Fortunastraat 37
6846 XZ Arnhem
026-3552100 Website E-mail
Roel Willemsen Ella Fitzgeraldstraat 37
6836 DP Arnhem
026 - 32 74 455 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave