Toggle menu

Schuytgraaf, ARNHEM

 
 
19 woningen
Start verkoop: 10 juli 2019
Gasloos & duurzaam
Home / Aanbod / ARNHEM / Schuytgraaf
 
 

Start verkoop 19 woningen in Arnhem

Wonen tussen groen & water | Welkom in de Blauwe Wilgen!

Goed nieuws in Arnhem! Op woensdag 10 juli gaat Roosdom Tijhuis in verkoop met de allereerste woningen in plan Wilgenvliet! Het aanbod bestaat uit 19 prachtige woningen:

  • 6 twee-onder-één-kap woningen (type Wilgen aan het water)
  • 2 hoek- en 3 tussenwoningen (type Wilgen aan het groen)
  • 2 hoek- en 6 tussenwoningen (type Wilgen op de hoek)
De twee-onder-één-kap woningen zijn uniek gelegen en hebben vrij uitzicht op het water. Ook de rijwoningen zijn gunstig gelegen met een bufferzone voor de deur (trottoir, groenstrook). Deze energiezuinige woningen worden hier gebouwd (deelplan de Blauwe Wilgen) en zéér compleet opgeleverd:

  • Inclusief keukencheque
  • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Inclusief houten of stenen berging
  • Gasloos wonen (stadsverwarming)
  • Duurzaam en energiezuinig (EPC 0,26)
  • Veel keuze- en indelingsmogelijkheden

Van 19:00 tot 20:00 uur bent u van harte welkom bij Informatiecentrum Schuytgraaf (Pallas Atheneplein 2 te Arnhem), daar staan de teams van Strijbosch Thunnissen en Roel Willemsen u graag te woord. Tevens ontvangt u de verkoopdocumentatie zoals oppervlaktes, plattegronden en brochures. 

Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie. Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start van de verkoop vindt u tevens alle informatie op deze projectwebsite. Daarnaast kunt u zich tot maandag 15 juli, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de makelaars. Daarna zullen de opties worden toegewezen aan de gelukkigen.

Graag tot woensdag 10 juli!

Komt u ook? Klik alvast op ★ Geïnteresseerd of ✓ Gaat bij het evenement op Facebook om op de hoogte te blijven!

PS: Zodra de impressies en virtuele rondleiding gereed zijn zullen wij deze zo snel mogelijk met u delen!

Welkom in plan Schuytgraaf

Plan Schuytgraaf

Schuytgraaf wordt ook wel Arnhem in de Betuwe genoemd. De bestaande natuur vormt een belangrijke bouwsteen bij het ontwikkelen van de verschillende velden in de wijk. Ook Wilgenvliet (veld 2), wordt ingebed in het bestaande landschap. Met veel groen en water rondom en in de wijk. Daarbij wordt er goed gekeken naar bestaande bebouwing in de buurt zoals boerenervaren en de woningen aan de Achterstraat, die de noordgrens van Wilgenvliet markeert. Het landelijke karakter van dit stukje Arnhem vormt straks het uitgangspunt voor bijzondere woningen op een unieke locatie in Schuytgraaf. 

Deelplan veld 2: Wilgenvliet

Wilgenvliet ligt in het noordelijkste puntje van Schuytgraaf, op de grens van de levendige wijk en de weidse uiterwaarden van de Neder-Rijn. Het is een prachtig, waterrijk en groen gebied, waar je het authentieke Betuwse buitenleven als geen ander kunt ervaren. In Wilgenvliet verrijzen de komende jaren verschillende deelbuurtjes met elk hun eigen sfeer. En ook het woningaanbod wordt divers; van een rij- tot aan een vrijstaande woning. Hier kun je straks heerlijk buiten wonen met alle voorzieningen om de hoek. Roosdom Tijhuis ontwikkeld gefaseerd woningen in Wilgenvliet en de eerste fase bestaat uit 19 woningen.

Aanbod Roosdom Tijhuis: De Blauwe Wilgen

Roosdom Tijhuis is in samenwerking met BPD volop bezig met de ontwikkeling van deelplan Wilgenvliet (veld 2) in de nieuwbouwwijk Schuytgraaf te Arnhem. Wilgenvliet raakt aan alle kanten de hoofdgroenstructuur van Schuytgraaf. Aan de west- en zuidzijde is een brede watergang gesitueerd, aan de noordzijde het rivierenlandschap en aan de oostkant een robuuste groenzone. Deze landschappelijke omgeving vormt de basis voor de woonkwaliteit van het veld.

Downloads Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Strijbosch Thunnissen Fortunastraat 37
6846 XZ Arnhem
026 - 355 21 00 Website E-mail
Roel Willemsen Ella Fitzgeraldstraat 37
6836 DP Arnhem
026 - 32 74 455 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave