Toggle menu
impressie-kavelverkoop.jpg

Spijkvoorderhout, DEVENTER

 
 
11 kavels
Uitverkocht
Kopers gefeliciteerd!
Home / Aanbod / DEVENTER / Spijkvoorderhout
 
 

Royale bouwkavels in Deventer

Goed nieuws in Deventer! Onlangs is Roosdom Tijhuis gestart met de verkoop van royale bouwkavels in plan Spijkvoorderhout. 

  • Royale kavels
  • Vrije keuze in architect en aannemer
  • Bestemming voor een vrijstaande woning
  • Kaveloppervlaktes van 416 m2 t/m 767 m2
  • Prijzen van € 172.500,- t/m € 249.500,- 
Heeft u interesse in een kavel? Dan kunt u zich inschrijven voor een optie bij Ten Hag Makelaarsgroep (contactgegevens onderaan deze pagina). Staat uw voorkeurskavel al onder optie? Dan kunt u zich altijd nog inschrijven als reservekandidaat.

Zelf uw droomhuis realiseren?

Op een ruime bouwkavel en naar eigen wens en inzicht? Dat kan: Roosdom Tijhuis geeft in Deventer, binnen plan De Vijfhoek, deelplan Spijkvoorderhout betaalbare bouwkavels uit met een divers aanbod in grootte, ligging en prijs. Uw droom kan werkelijkheid worden! Alle documentatie voor de kavels vindt u hier.

De Vijfhoek is een van de nieuwste wijken in Deventer. Een groene wijk, want bij de ontwikkeling zijn veel bestaande bomen en houtwallen overeind gebleven. Langs de fiets- en wandelpaden ziet u prachtige oude eiken en overal in de wijk vindt u groene zones. Het is er ontspannen wonen.

Goede voorzieningen

Vanuit alle delen van de wijk zijn belangrijke voorzieningen op loop- of fietsafstand. De Vijfhoek heeft onder meer een eigen winkelcentrum, diverse scholen, speelplaatsen, sportcentra en andere voorzieningen. In het hart ligt milieucentrum De Ulebelt met een mooie kinderboerderij.

Prima uitvalswegen

Per fiets, bus, trein of auto bent u snel in de historische binnenstad van Deventer. En via de uitvalswegen rijdt u in een paar minuten naar de A1. Dankzij de rondweg is er bij de huizen weinig verkeer. U kunt er rustig wonen en uw kinderen kunnen er lekker spelen.

De Vijfde Hoek

Momenteel wordt het laatste deel van de wijk ingericht. Deze ‘Vijfde Hoek’ ligt tegen het buitengebied van Deventer, langs de eeuwenoude Oerdijk. In het wijkdeel Spijkvoorderenk wordt gebouwd aan moderne, betaalbare nieuwbouwwoningen. Zelf- en samenbouwers krijgen er ook de mogelijkheid om een eigen huis te bouwen op een betaalbare kavel. In het wijkdeel Spijkvoorderhout zijn ruime kavels te koop voor mensen die een vrijstaand huis willen bouwen. Spijkvoorderhout wordt een groene villawijk met woningen die doen denken aan de stijlvolle bouw uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Binnen dat beeld is veel mogelijk: van een meer klassiek ontwerp tot en met moderne architectuur.

Downloads Fotoalbum

Kavelkaart & Prijslijst voor dit project

Nr. Woningtype Model Kavelopp. Woonopp. Inhoud Prijs V.O.N. Status
269 Bouwkavel Bouwkavel 893 m² - - - Verkocht
270 Bouwkavel Bouwkavel 573 m² - - - Verkocht
271 Bouwkavel Bouwkavel 608 m² - - - Verkocht
272 Bouwkavel Bouwkavel 566 m² - - - Verkocht
284 Bouwkavel Bouwkavel 468 m² - - - Verkocht
289 Bouwkavel Bouwkavel 582 m² - - - Verkocht
290 Bouwkavel Bouwkavel 709 m² - - - Verkocht
291 Bouwkavel Bouwkavel 767 m² - - - Verkocht
301 Bouwkavel Bouwkavel 416 m² - - - Verkocht
302 Bouwkavel Bouwkavel 486 m² - - - Verkocht
303 Bouwkavel Bouwkavel 596 m² - - - Verkocht

Verkoop en informatie

ten Hag Deventer Brink 49
7411 BV Deventer
0570-666999 Website E-mail

Woningtypes in dit project

Bouwkavel Bouwkavel Uitverkocht Bekijk
 
 
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave