Toggle menu

Stationskwartier, KAMPEN

 
 
35 woningen
Start verkoop: woensdag 2 februari
Zéér duurzaam
Home / Aanbod / KAMPEN / Stationskwartier
 
 

35 NIEUWBOUWWONINGEN IN HET STATIONSKWARTIER

Verkoop 35 woningen

Goed nieuws in Kampen! Op woensdag 2 februari gaat Roosdom Tijhuis in plan het Stationskwartier in verkoop met 35 fraaie eengezinswoningen. Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Het aanbod bestaat uit:

 • Woningtype Rialto
  10 eengezinswoningen

 • Woningtype Voltaire
  17 eengezinswoningen

 • Woningtype Versailles
  8 eengezinswoningen

Deze duurzame woningen worden gebouwd op deze locatie en zéér compleet aangeboden:

 • Inclusief keukencheque
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Inclusief zonnepanelen
 • Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
 • Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste verdieping
 • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
 • Super duurzaam en klaar voor de toekomst: Conform de allerlaatste BENG-eisen

Start verkoop: woensdag 2 februari 2022

De verkoop van dit fraaie plan start op woensdag 2 februari. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vindt u vanaf het moment start verkoop online op onze projectwebsite. Mochten de maatregelen rondom het Co-Vid virus het toelaten zullen wij op 2 februari ook op locatie aanwezig zijn om u te voorzien van alle informatie en uw vragen te beantwoorden. Details en tijdstip volgen t.z.t.

Inschrijving

Heeft u interesse in een woning? Inschrijven hiervoor kan vanaf start verkoop tot uiterlijk woensdag 9 februari, 12:00 uur met behulp van de button "digitaal inschrijven" welke tijdens de inschrijftermijn op deze website te vinden is. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Op en top duurzaam

BENG: Klaar voor de toekomst

BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Doordat er extra zonnepanelen worden toegevoegd aan de woningen zijn deze zelfs nóg energiezuiniger dan verplicht is. Kortom, met deze woningen bent u volledig op de toekomst voorbereid.

Gasloos wonen & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

Zonnepanelen

Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Kampen te volgen op Facebook.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Alex Woon- & Bedrijfsmakelaars Burgwal 87
8261 ES Kampen
038 333 6633 Website E-mail
Sinke Makelaardij Meeuwenweg 2
8261 VZ Kampen
038 332 2055 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave