Toggle menu

Stationskwartier - Waagplein II, KAMPEN

 
 
23 woningen
Start verkoop: 28 mei
Zéér duurzaam
Home / Aanbod / KAMPEN / Stationskwartier - Waagplein II
 
 

23 NIEUWBOUWWONINGEN IN HET STATIONSKWARTIER

Verkoop 23 woningen: donderdag 28 mei 

Goed nieuws in Kampen! Op donderdag 28 mei start de verkoop van 23 prachtige woningen in het Stationskwartier te Kampen.

Het aanbod bestaat uit:

 • Woningtype Moed
  4 twee-onder-een-kapwoningen (6.24 m x 10,74 m)
  Inclusief gemetselde berging
 • Woningtype Fier
  19 duurzame rijwoningen (5,4 m x 10,1 m)

Deze duurzame woningen worden gebouwd op deze locatie en zéér compleet aangeboden:

 • Inclusief keukencheque 
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Inclusief zonnepanelen en bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
 • Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
 • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
 • Zéér duurzaam en energiezuinig (EPC 0)
 • Royale tuinen

De verkoop start op donderdag 28 mei. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is voor een inloop bij de makelaar gekozen. U kunt vanaf 28 mei de verkoopdocumentatie afhalen tijdens kantooruren. Inschrijven voor één van deze duurzame woningen kan uiterlijk tot en met vrijdag 5 juni om 12.00 uur.

Op en top duurzaam

EPC 0: Klaar voor de toekomst.

EPC is een afkorting voor Energie Prestatie Coëfficiënt en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Hoe lager de waarde, hoe minder verlies van energie je woning heeft en hoe minder energie je woning nodig heeft. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen hebben een EPC van 0 en zijn daarmee volledig op de toekomst voorbereid.

Gasloos wonen & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

Zonnepanelen

Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Kampen te volgen op Facebook.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Alex Woon- & Bedrijfsmakelaars Burgwal 87
8261 ES Kampen
038 333 6633 Website E-mail
Sinke Makelaardij Meeuwenweg 2
8261 VZ Kampen
038 332 2055 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave