Toggle menu
apeldoorn.png

Terwoldseweg, APELDOORN

 
 
82 woningen
Start verkoop 3e kwartaal 2023
Energieneutrale woning
Home / Aanbod / APELDOORN / Terwoldseweg
 
 

Nieuwbouw in Apeldoorn

Wederom bouwt en ontwikkelt Roosdom Tijhuis een nieuwe woonomgeving in Apeldoorn. Het betreft de herontwikkeling van de oude kwekerij aan de Terwoldseweg naar een woongebied. Inmiddels is al een groot deel van de oude kwekerij gesloopt en zijn de voorbereidingen voor de ontwikkeling in volle gang.

Van een kwekerij naar woonomgeving

Het plangebied (Terwoldseweg 2,4,6) is gesitueerd aan de rand van de jaren ‘60 wijk Sprenkelaar, ten noorden bevindt zicht de nieuwbouwwijk Zuidbroek en aan de oostzijde wordt het plangebied begrensd door historisch landgoed de Wellen. Natuur en bebouwing ontmoeten elkaar in dit plangebied. Het gebied gaat dan ook als overgangsgebied fungeren, waarbij bebouwing met de ‘voeten in het groen’ komen te staan. Het plangebied krijgt zijn eigen karakter.

Woonomgeving voor iedereen

Het woningbouwprogramma bestaat uit vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. In totaal worden er 82 woningen gebouwd. Naar verwachting wordt begin 2023 het bestemmingsplan in procedure gebracht zodat er medio 2023 gestart kan worden met verkoop van de woningen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief. Op dit moment kunnen wij je nog niet verder informeren over de planvorming, zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan lees je dat op deze website en krijg je een update middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

Locatie van dit project

 
 

Verkoop en informatie

Nieuwbouw Centrum Apeldoorn Roggestraat 167
7311 CC Apeldoorn
055 5 777 107 Website E-mail
SenS Makelaars Loolaan 51
7314 AG Apeldoorn
055 303 19 74 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave