Toggle menu
shutterstock_529198423.jpg

Weideblick Fase 1.2, MEPPEL

 
 
12 royale bouwkavels
start verkoop: woensdag 8 december
fantastische groene ligging
Home / Aanbod / MEPPEL / Weideblick Fase 1.2
 
 

Bouw jouw droomhuis in Weideblick

Na de succesvolle verkoop van 26 woningen en 9 bouwkavels in de eerste fase van het nieuwbouwplan Weideblick, gaat Roosdom Tijhuis in samenerking met Brummelhuis op woensdag 8 december in verkoop met 12 bouwkavels.

12 royale bouwkavels voor de bouw van een vrijstaande woning

Droom je van een grotere woning op een mooie en rustige locatie? Wil je een ruime woonkeuken met openslaande deuren naar jouw tuin? Dan is wonen in Weideblick echt iets voor jou. De 12 kavels hebben een fantastische ligging in de gewilde nieuwbouwwijk Nieuwveense Landen met fraai uitzicht over de landerijen. In deze prachtige water- en groenrijke wijk kun je op één van de 12 bouwkavels jouw droomwoning realiseren. Zowel Roosdom Tijhuis als Brummelhuis starten op woensdag 8 december met de verkoop van 6 royale bouwkavels. Je bent bij de kavels die Roosdom Tijhuis in verkoop brengt (bouwkavels 114 t/m 118 + 121) helemaal vrij in de keuze van architect en aannemer.

De voordelen op een rij:

  • 12 bouwkavels met een bestemming voor een vrijstaande woning.
  • 12 bouwkavels met een fantastische ligging.
  • Zéér royale kavels in een water- en groenrijke wijk.
  • Vrij in selectie voor architect en aannemer (bouwkavels 114 t/m 118 + 121).
  • Wonen in de gewilde nieuwbouwwijk Nieuwveense Landen in Meppel.

Voor het bouwen van een vrijstaande woning gelden onder meer de volgende regels:

  • Een gebouw mag uitsluitend worden gebouwd als er natuur inclusief wordt gebouwd.
  • De bouwhoogte van een hoofdgebouw mag maximaal 11 meter zijn.
  • De afstand van een hoofdgebouw tot de weg moet ten minste 3 meter zijn, tenzij het gaat om grond met de aanduiding 'specifieke bouwaanduiding - bouwregels Weideblick'. In dit geval is een kleinere afstand toegestaan.
  • De afstand van een hoofdgebouw of een blok van aaneen gebouwde hoofdgebouwen tot de zijdelingse perceelgrens mag niet minder dan 3 meter zijn, tenzij het gaat om grond met de aanduiding 'specifieke bouwaanduiding - bouwregels Weideblick'. In dit geval is een kleinere afstand toegestaan.
  • De dakhelling van een hoofdgebouw mag maximaal 60 graden zijn.

Jouw woning, jouw wensen

Een prachtige kans om jouw woning volledig naar eigen smaak te bouwen, want je hebt een vrije keuze in architect en aannemer bij de kavels die Roosdom Tijhuis in verkoop brengt. Het allermooiste huis bouw je immers zelf!

Bij de koop van de overige 6 bouwkavels (bouwkavels 109 t/m 112, 119 en 120) kiezen de kopers voor een concept van Brummelhuis. Zij hebben meerdere bouwconcepten ontwikkeld die voldoen aan het bestemmingsplan en de bouwregels.

Start verkoop: woensdag 8 december 2021

De verkoop van deze royale kavels start op woensdag 8 december. Alle verkoopdocumentatie en prijzen van de door Roosdom Tijhuis in verkoop gebrachte kavels vind je vanaf het moment start verkoop hier online op deze projectwebsite. Heb je interesse in een kavel? Inschrijven hiervoor kan vanaf start verkoop tot uiterlijk woensdag 15 december, 12:00 uur met behulp van het inschrijfformulier welke tijdens de inschrijftermijn op deze projectwebsite te downloaden is. Het ingevulde inschrijfformulier kan tot de sluitingsdatum ingeleverd worden bij Van Dorsten Makelaardij. Na de sluitingsdatum zullen de kavels worden toegewezen aan de gelukkigen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in Weideblick door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Meppel te volgen op Facebook.Downloads Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Van Dorsten Makelaardij Grote Oever 34a
7941 BJ Meppel
0522-252200 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave