Toggle menu

Weideblick Fase 2.1, MEPPEL

 
 
34 woningen
start verkoop: november 2022
energieneutraal wonen
Home / Aanbod / MEPPEL / Weideblick Fase 2.1
 
 
Het plangebied De woningen Duurzaamheid Financiering Contact

Jouw thuis in deze water- en groenrijke wijk

Meppel

Meppel is een mooie compacte stad waar je heel goed kunt winkelen met mooie terrassen, cafés en restaurants. Het theater Ogterop heeft een indrukwekkende programmering voor de hele familie en door het jaar heen zijn er talloze evenementen en activiteiten. Natuurlijk is er ‘donderdag meppeldag’: zes opeenvolgende donderdagen in juli en augustus waar van alles wordt georganiseerd. Het was al een groot regionaal bekend marktevenement en inmiddels is het uitgegroeid tot het leukste stadsfestival met internationale allure.

Weideblick


Plan Weideblick is onderdeel van Nieuwveense Landen aan de noordwestzijde van Meppel en een gezamenlijke ontwikkeling van BPD en Roosdom Tijhuis. In dit voormalige weidegebied woon je heerlijk vrij en ruim met veel groen en water. Een ideale wijk voor kinderen om in op te groeien, omdat ze volop buiten kunnen spelen. Je hebt hier een plattelandsgevoel en de sfeer van een dorp, maar toch fiets je ook in minder dan 10 minuten naar het gezellige centrum van Meppel. Door de kleinschalige opzet voel je je hier snel thuis.

In Nieuwveense Landen draagt alles bij aan een duurzame leefomgeving. Afvalwater en regenwater worden zo veel mogelijk hergebruikt. Jouw woning wordt optimaal geïsoleerd, is gasloos en heeft een bodemwarmtepomp.

Weideblick, de ideale combinatie van het comfort van de stad en de vrijheid van de natuur. Voor meer informatie over de wijk en de omgeving kun je ook een kijkje nemen op wijkplatformnieuwveenselanden.nl

 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Van Dorsten Makelaardij Grote Oever 34a
7941 BJ Meppel
0522-252200 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave