Toggle menu

Weideblick, Nieuwveense Landen, MEPPEL

 
 
26  woningen en 13 kavels
Verkoop: september 2021
Duurzaam en energiezuinig
Home / Aanbod / MEPPEL / Weideblick, Nieuwveense Landen
 
 

Fijn wonen in plan Weideblick

Goed nieuws in Meppel! Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis en BPD (Bouwfonds Property Development) zijn gestart met de ontwikkeling van plan Weideblick, de laatste uitbreiding van Nieuwveense Landen te Meppel. Naar verwachting worden er circa 285 koop- en huurwoningen ontwikkeld. De planning is om in september 2021 met de eerste woningen in verkoop te gaan.

Uw thuis in deze water- en groenrijke wijk

Plan Weideblick maakt onderdeel uit van Nieuwveense Landen. Deze nieuwe wijk komt aan de noordwestzijde van Meppel. Dit voormalige weidegebied met haar flora en fauna vormt het uitgangspunt voor de opzet van de wijk. U kunt hier dus veel ruimte, groen en water verwachten. Door de kleinschalige opzet en het dorpse karakter van Weideblick voelt u zich snel thuis.

Het aanbod van de eerste fase bestaat uit 26 gasloze woningen en 13 vrije kavels:

 • Woningmodel Patrijs
  1 vrijstaande woning

 • Woningmodel Zomertaling
  14 twee-onder-een-kapwoningen

 • Woningmodel Watersnip
  4 eengezinswoningen

 • Woningmodel Plevier
  7 eengezinswoningen

 • 13 vrije kavels
  royale kavels voor de bouw van een vrijstaande woning

De woningen worden hier gebouwd en zéér compleet opgeleverd:

 • Inclusief keukencheque
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
 • Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste verdieping
 • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
 • Super duurzaam en klaar voor de toekomst: Conform de allerlaatste BENG-eisen 

Op en top duurzaam

BENG: Klaar voor de toekomst

BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Met deze woningen bent u volledig op de toekomst voorbereid.

Gasloos & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. De allereerste gasloze huizen van Roosdom Tijhuis in Meppel! Gasloos wonen betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

Financiële voordelen

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Meppel te volgen op Facebook. Wij verwachten in september in verkoop te gaan. Op dit moment is er nog geen prijsinformatie beschikbaar. Het is ook niet mogelijk om alvast een kavel te reserveren. Zodra de verkoop start (omstreeks september) geldt er een inschrijftermijn van 1 week, u kunt dus niet vooraf uw voorkeuren aan ons doorgeven. Uiteraard vindt u op deze website en onze Facebookpagina continue updates zodra deze beschikbaar zijn.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Van Dorsten Makelaardij Grote Oever 34a
7941 BJ Meppel
0522-252200 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave