Toggle menu
Doetinchem.png

Wijnbergen fase 5, DOETINCHEM

 
 
63woningen
Start verkoop: Q1 2021
Zéér duurzaam
Home / Aanbod / DOETINCHEM / Wijnbergen fase 5
 
 

Fijn wonen in Doetinchem

Na de succesvolle verkoop en bouw van project Wijnbergen fase 4B, kunnen wij vertellen dat er wordt gestart met de verkoop van een nieuwe fase. De verwachting is dat deze fase in het vierde kwartaal van 2020 in verkoop gaat. Binnenkort kunt u op deze pagina de eerste schetsen bekijken. Het aanbod bestaat uit:

 • Fase 1: 35 woningen:
  12 eengezinswoningen
  22 twee-onder-een-kapwoningen
  1 vrijstaande woning

 • Fase 2: 28 woningen
  14 eengezinswoningen
  14 twee-onder-een-kapwoningen

Op en top duurzaam

Gasloos wonen & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Doetinchem te volgen op Facebook.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

ten Hag Doetinchem Plantsoenstraat 75
7001 AB Doetinchem
0314-332491 Website E-mail
Eggink Maalderink Garantiemakelaars Hoofdstraat 102
7061 CM Terborg
0315 - 395 424 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave