Toggle menu

Wijnbergen fase 6, DOETINCHEM

 
 
28 woningen
Start verkoop woensdag 1 september
Zéér duurzaam en energiezuinig
Home / Aanbod / DOETINCHEM / Wijnbergen fase 6
 
 

Fijn wonen in Doetinchem

Goed nieuws in Doetinchem! Na de succesvolle verkoop van de 35 woningen in Wijnbergen fase 5, gaat Roosdom Tijhuis op woensdag 1 september opnieuw in verkoop met 28 royale woningen in deze fraaie nieuwbouwwijk.

Het aanbod in fase 6 bestaat uit 28 gasloze woningen:

 • Woningmodel Madame
  14 twee-onder-een-kapwoningen

 • Woningmodel Jeux
  14 eengezinswoningen

 • Deze duurzame woningen worden zéér compleet aangeboden:

  • Inclusief keukencheque 
  • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
  • Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste verdieping
  • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
  • Inclusief zonnepanelen
  • Super duurzaam en klaar voor de toekomst: Conform de allerlaatste BENG-eisen
  • Royale tuinen

  START VERKOOP

  De verkoop van dit fraaie plan start op woensdag 1 september. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vindt u vanaf het moment van de start verkoop online op onze projectwebsite. Tevens is de verkoopdocumentatie vanaf de start verkoop af te halen bij één van de verkopende makelaars, uitsluitend op afspraak.

  INSCHRIJVEN

  Heeft u interesse in een woning? Inschrijven voor één van de fraaie woningen kan vanaf start verkoop tot uiterlijk woensdag 8 september, 12:00 uur met behulp van de button "digitaal inschrijven". Deze button vindt u op deze website gedurende de inschrijfperiode van woensdag 1 september tot en met woensdag 8 september, 12:00 uur. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

  Op en top duurzaam

  BENG: Klaar voor de toekomst

  BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen welke gelden vanaf 1-1-2021. Doordat er extra zonnepanelen worden toegevoegd aan de woningen zijn deze zelfs nóg energiezuiniger dan verplicht is. Kortom, met deze woningen bent u volledig op de toekomst voorbereid.

  Gasloos & bodemwarmtepomp

  Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos, de allereerste gasloze woningen van Roosdom Tijhuis in Doetinchem! Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

  Zonnepanelen

  Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

  Financiële voordelen

  Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

  Blijf op de hoogte

  Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Doetinchem te volgen op Facebook.

  Fotoalbum
   
   

  Locatie van dit project

  Verkoop en informatie

  Eggink Maalderink Garantiemakelaars Hoofdstraat 102
  7061 CM Terborg
  0315 - 395 424 Website E-mail
  Nieuw Wonen Achterhoek Plantsoenstraat 75
  7001 AB Doetinchem
  085 0801590 Website E-mail
  slider-vr2
  Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
  Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
  vakmanschap
  De bouw van uw woning

  Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

  Bouwproces
  block-bouwvakker-1
  Over Roosdom Tijhuis

  Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

  Over ons
  kopersmetiwan
  Woonkwaliteit

  Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

  Woonkwaliteit

  Projecten in de buurt

  Zoek naar een project

  Kaartweergave