Toggle menu
shutterstock_130285502-header.jpg

Ydenhoogte, HARDENBERG

 
 
Zéér fraaie woningen
Start verkoop: eind 2023
Duurzaam en energiezuinig
Home / Aanbod / HARDENBERG / Ydenhoogte
 
 

Ydenhoogte in Hardenberg

Ydenhoogte, nieuwste ontwikkeling in Hardenberg

Hardenberg Ydenhoogte betreft de nieuwste ontwikkeling van Roosdom Tijhuis. Hier woon je in een prachtige groene woonwijk. Naast dit nieuwbouwplan zal een groen park worden gerealiseerd waar kinderen veilig kunnen buitenspelen en je lekker kunt wandelen. Middenin de wijk komt een groene brink. Ook de school en de sportvelden zijn op steenworpafstand en binnen no-time ben je met de auto op de N34. Kortom alles in de buurt om te genieten van een nieuw thuis met alle voorzieningen dichtbij.

Fijn wonen voor iedereen

In dit deelplan worden ca. 265 woningen gebouwd. Allemaal in verschillende buurtjes en ieder met een eigen karakter. Kies jij voor wonen aan de rand naast het park, of centraal in de wijk aan de groene brink? De wijk wordt ontsloten door verschillende watertjes waardoor het wonen landelijk aanvoelt. Een heerlijke plek om te wonen. Het aanbod zal zeer divers zijn in een mix van geschakelde eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen tot woningen met een slaap- en badkamer op de begane grond. Alle woningen worden energieneutraal aangeboden dus je bent helemaal op de toekomst voorbereid en profiteert van lage energielasten.

Even geduld

Het bestemmingsplan is in procedure gebracht en er is gestart met de stedenbouwkundige invulling van de woningen. Naar verwachting start de verkoop in het 4e kwartaal van 2023. Zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan lees je dat op deze website en krijg je een update middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Hardenberg te volgen op Facebook.

Locatie van dit project

 
 

Verkoop en informatie

Deen Makelaars Admiraal Helfrichstraat 7
7772 BV Hardenberg
0523-263520 Website E-mail
Lamberink Lage Doelen 10
7772 BL Hardenberg
0523-270174 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave