Toggle menu

Zuidbroek fase 2.1, WIERDEN

 
 
Ca. 54 woningen
In ontwikkeling
Gasloos en duurzaam
Home / Aanbod / WIERDEN / Zuidbroek fase 2.1
 
 

Nieuwbouw in Wierden

Roosdom Tijhuis is volop bezig met de ontwikkeling van nieuw woningaanbod in plan Zuidbroek te Wierden. Zuidbroek is een wijk in de stijl die kenmerkend voor Wierden is, ruim van opzet, veel groen en keurig onderhouden. De wijk ligt vlakbij het centrum en is ideaal gelegen nabij diverse uitvalswegen. Ook de spoorverbindingen met de rest van het land zijn uitstekend. 

Het eerste deelgebied met ongeveer 275 woningen is volledig bebouwd. Het tweede deelgebied is opgedeeld in drie fasen. De eerste fase is uitverkocht en Roosdom Tijhuis zal in de tweede fase circa 54 eenheden in een mix van rij- , halfvrijstaande en vrijstaande woningen ontwikkelen. Het bestemmingsplan is vastgesteld en naar verwachting zullen medio 2019 circa 30 woningen in verkoop gaan. 

Kenmerkend voor deze ontwikkeling is het volledig gasloos bouwen, oftewel al het nieuwe aanbod wordt voorzien van een warmtepomp zodat kopers direct op de toekomst zijn voorbereid. Alle woningen worden dan ook zeer compleet opgeleverd, de koopsom is inclusief: 

  • Warmtepomp
  • Vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping, 
  • Triple glas
  • Keukencheque 
  • Badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk

Momenteel is de architect bezig met het ontwerp van de woningen. Zodra dit ontwerp gereed is zullen wij de schetsen met u delen via deze website, de Facebookpagina en de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

  • Bezoek regelmatig deze pagina voor nieuwe informatie
  • Schrijf u hieronder in voor de nieuwsbrief
  • Volg de Facebookpagina Nieuwbouw Wierden

 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Plaggemars Makelaars O.G. Tolgaarde 1
7460 AA Wierden
0546571272 Website E-mail
Weghorst Makelaardij Rijssensestraat 6
7642 CX Wierden
0546 57 33 32 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave