Toggle menu

Zuidbroek fase 2.1, WIERDEN

 
 
26 woningen & 6 kavels
Start verkoop: 3 juli
Gasloos en duurzaam
Home / Aanbod / WIERDEN / Zuidbroek fase 2.1
 
 

Start verkoop 26 woningen en 6 kavels in Wierden

Goed nieuws in Wierden! Op woensdag 3 juli gaat Roosdom Tijhuis in verkoop met de allereerste gasloze woningen in Wierden. Het aanbod bestaat uit 26 prachtige woningen en 6 royale bouwkavels in plan Zuidbroek:

 • 3 vrijstaande woningen (type Pracht & Praal)
 • 8 twee-onder-één-kap woningen (type Dubbel & Dwars)
  » Dit zijn de grootste twee-onder-één-kap woningen van Zuidbroek, standaard uitgebouwd op alle verdiepingen (10,70 meter diep)
 • 4 twee-onder-één-kap woningen met slaap- en badkamer op de begane grond (type Groene Heren)
 • 6 rijwoningen (type Op & Top)
 • 5 rijwoningen met slaap- en badkamer op de begane grond (type Deftige Dames)
 • 6 royale bouwkavels met vrije keuze in architect en aannemer

Deze energiezuinige woningen worden hier gebouwd en zéér compleet opgeleverd:

 • Inclusief keukencheque 
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Inclusief zonnepanelen
 • Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
 • Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
 • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
 • Super duurzaam en klaar voor de toekomst: EPC 0!
 • Fraaie ligging omringd door groene buffers

Op 3 juli bent u van harte welkom bij Zalencentrum Het Anker (Wilhelminastraat 28) te Wierden.

Programma:

 • 19:15 | Zaal geopend
 • 19:30 | Centrale presentatie over het woningaanbod, gasloos wonen en het aankooptraject bij Roosdom Tijhuis. Na de presentatie staan de teams van Weghorst Makelaardij en Plaggemars Makelaars u graag te woord en ontvangt u informatie zoals prijzen, oppervlaktes en brochures. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om alvast een virtuele wandeling te maken door wellicht uw aanstaande woning en kunt u in contact komen met Bouwcenter Nobel (voor uw keuken- en badkamerinspiratie). Ook voor financieel advies kunt u geheel vrijblijvend in contact komen met de aanwezige adviseurs.
 • 20:30 | Einde programma
Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie. Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start verkoop vindt u tevens alle informatie op deze website. Daarnaast kunt u zich tot maandag 8 juli, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de makelaars. Daarna zullen de opties worden toegewezen aan de gelukkigen.

Graag tot woensdag 3 juli!

Komt u ook? Klik alvast op ★ Geïnteresseerd of ✓ Gaat bij het evenement op Facebook om op de hoogte te blijven!

PS: Zodra de impressies en de virtuele rondleiding gereed zijn zullen wij deze zo snel mogelijk met u delen! 

Op en top duurzaam

EPC 0: Klaar voor de toekomst

Het duurzaamheidsniveau van een nieuwbouwwoning wordt uitgedrukt in een EPC-waarde. Hierbij geldt: hoe lager, hoe beter. De maximaal toegestane EPC is op dit moment 0,4. In 2020 wordt waarschijnlijk een EPC van 0,0 verplicht. Deze woningen hebben nu al een EPC van 0,0, u bent dus helemaal klaar voor de toekomst!

Gasloos & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

Zonnepanelen

Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

Financiële voordelen

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. U heeft namelijk recht op een groenverklaring waarmee u bij een aantal hypotheekverstrekkers in aanmerking voor een groene financiering. Hierdoor ontvangt u een aantrekkelijke korting krijgt op uw hypotheekrente. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau van EPC 0 (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker. 

Kom wonen in Zuidbroek

Zuidbroek is een wijk in de stijl die kenmerkend voor Wierden is, ruim van opzet, veel groen en keurig onderhouden. De wijk ligt vlakbij het centrum en is ideaal gelegen nabij diverse uitvalswegen. Ook de spoorverbindingen met de rest van het land zijn uitstekend. De woningen van deze fase worden omringd door groene buffers waardoor u veel ruimte en privacy ervaart. Daarnaast is er alle ruimte voor de kids om te spelen. 

Blijf op de hoogte

 • Bezoek regelmatig deze pagina voor nieuwe informatie
 • Schrijf u hieronder in voor de nieuwsbrief
 • Volg de Facebookpagina Nieuwbouw Wierden

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Plaggemars Makelaars O.G. Tolgaarde 1
7460 AA Wierden
0546571272 Website E-mail
Weghorst Makelaardij Rijssensestraat 6
7642 CX Wierden
0546 57 33 32 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave