Toggle menu
Vogelvlucht fase2.jpg

Zwaaikom 48 appartementen, OOSTERHOUT

 
 
48 appartementen
Start verkoop: september 2022
Zéér duurzaam
Home / Aanbod / OOSTERHOUT / Zwaaikom 48 appartementen
 
 

Zwaaikom, genieten van een echt stadseiland

Midden in het historische hart van Oosterhout ligt het eiland genaamd ‘de Zwaaikom’. Op deze unieke locatie worden diverse stijlvolle woningen en een appartementencomplex door Roosdom Tijhuis gerealiseerd als onderdeel van het project De Zwaaikom. Omgeven door water en op loopafstand van het centrum en winkelhart van Oosterhout, geniet je hier van het beste van twee werelden: wonen in een landelijke sfeer én omringd door voorzieningen. En, met de aanleg van diverse wandelpaden en veel groen, is het overal op het eiland heerlijk wonen. De gehele ontwikkeling op het nieuwe wooneiland bevat zo’n 360 huur- en koopwoningen. Op het Eiland vind je altijd de woning of appartement die bij je past.

Oosterhout is een middelgrote stad in Noord-Brabant met een zeer rijke geschiedenis. De vele historische panden en typische ‘slotjes van Oosterhout’ doen hier nog dagelijks aan herinneren. En ook vandaag de dag is Oosterhout nog altijd een bloeiende stad, rijk aan voorzieningen. Met diverse horecagelegenheden, theaters en meerdere winkelgebieden, ontbreekt het je in Oosterhout aan niets. Via de Wilhelminabrug en een nog te realiseren rechtstreekse verbinding vanaf het eiland, ben je slechts enkele minuten verwijderd van scholen, sportverenigingen en medische voorzieningen. Wil je erop uit trekken? Bezoek dan eens de natuurgebieden die Oosterhout rijk is.

Het aanbod

Goed nieuws! Naar verwachting, in september 2022, gaat Roosdom Tijhuis in verkoop met 48 appartementen in het plan De Zwaaikom. De 48 appartementen, die gezamenlijk het appartementencomplex Sluiswachter vormen, liggen direct aan het water op de punt van het eiland. Zo kijk je prachtig uit over het Wilhelminakanaal en de wijde omgeving. Deze appartementen bieden een hoog wooncomfort en worden zeer compleet opgeleverd. Het aanbod bestaat uit:

  • 5 penthouses
  • 17 koopappartementen (vastgestelde prijsklasse)
  • 26 koopappartementen (vrije sector)

Deze duurzame appartementen worden zeer compleet opgeleverd:

  • Inclusief keukencheque
  • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Inclusief Triple HR+++ glas in het complete appartement
  • Gasloos wonen middels een individuele bodemwarmtepomp
  • Inclusief vloerverwarming en -koeling
  • Veel keuze qua woonoppervlakte van 60 m² tot 180 m²
  • Een unieke woonlocatie in Oosterhout omgeven door water!

Op en top duurzaam

BENG: Klaar voor de toekomst

BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Kortom, met deze woningen ben je volledig op de toekomst voorbereid.

Gasloos & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat je bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. Je bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van jouw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar appartementen gebruik van een bodemwarmtepomp. Wil je meer weten over een bodemwarmtepomp? Bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteer je van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

Financiële voordelen

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteer je van lagere woonlasten. Hierdoor ontvang je een aantrekkelijke korting op jouw hypotheekrente bij sommige geldverstrekkers. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) ruimere leenmogelijkheden. Informeer hierover bij jouw hypotheekverstrekker.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Oosterhout te volgen op Facebook. Voor meer informatie over het plan en de omgeving kun je een kijkje nemen op nieuwbouwdezwaaikom.nl.

 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Klijsen Makelaars & Adviseurs Lodewijk Napoleonlaan 77
4904 LH Oosterhout
0162 426 348 Website E-mail
Van de Water Keiweg 24
4901 JA Oosterhout
0162-447447 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave