Toggle menu

Zwaaikom Fase 2 , OOSTERHOUT

 
 
29 woningen
Zeer duurzaam
Start verkoop: woensdag 9 maart
Home / Aanbod / OOSTERHOUT / Zwaaikom Fase 2
 
 

Een eiland van rust in het hart van Oosterhout

Goed nieuws in Oosterhout! Na de succesvolle verkoop van de Zwaaikom fase 1, gaat Roosdom Tijhuis op woensdag 9 maart opnieuw in verkoop met 29 fraaie woningen in plan Zwaaikom fase 2. Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen, schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief.

Het fraaie woningaanbod bestaat uit:

 • Woningtype Havenkade
  29 eengezinswoningen

De woningen uit de tweede fase worden hier gebouwd en zéér compleet opgeleverd:

 • Inclusief keukencheque
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
 • Inclusief zonnepanelen
 • Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en verdieping
 • Inclusief luchtwarmtepomp (22 woningen) of bodemwarmtepomp (7 woningen) = Gasloos wonen
 • Super duurzaam en klaar voor de toekomst: conform de allerlaatste BENG-eisen
 • Een unieke woonlocatie in Oosterhout!

START VERKOOP: woensdag 9 maart

De definitieve verkoop van dit fraaie plan start op woensdag 9 maart. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vind je vanaf het moment van de start verkoop hier online. Tevens is alle verkoopdocumentatie vanaf start verkoop af te halen bij één van de verkopende makelaars, uitsluitend op afspraak.

Online inschrijven

Heb jij interesse in een woning? Inschrijven hiervoor kan online vanaf de start verkoop tot uiterlijk woensdag 16 maart, 12:00 uur met behulp van de button "digitaal inschrijven" welke tijdens de inschrijftermijn hieronder op deze projectwebsite te vinden is. Na de sluitingsdatum zullen alle woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Op en top duurzaam

BENG: Klaar voor de toekomst

BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Doordat er extra zonnepanelen worden toegevoegd aan de woningen zijn deze zelfs nóg energiezuiniger dan verplicht is. Kortom, met deze woningen ben je volledig op de toekomst voorbereid.

Gasloos & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat je bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. Je bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van jouw woning en het tapwater. In dit plan worden zowel bodem- als luchtwarmtepompen toegepast. Dit heeft ermee te maken dat het op enkele plekken in dit plan niet mogelijk is om diep in de bodem te boren waardoor de keuze is gemaakt voor een luchtwarmtepomp. Wil je meer weten over een bodemwarmtepomp? Bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteer je van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

Zonnepanelen

Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.


Rabobank helpt u bij de financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heeft u interesse in één of meerdere woningen in de Zwaaikom fase 2? Dan ontvangen wij graag uw financiële check zodra de verkoop is gestart. De Rabobank biedt u de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Hoe werkt het?

De financiële check kan in uw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. U kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van uw hypotheekverstrekker of financieel adviseur te versturen bij inschrijving. U kunt de financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

De financieel adviseurs nieuwbouw van de Rabobank zijn nauw betrokken bij het project de Zwaaikom fase 2. Ze gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in de Zwaaikom fase 2. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met u de financiële mogelijkheden, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vindt u op deze webpagina.

Energiezuinig en duurzaam wonen

De Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame woning in project de Zwaaikom fase 2? Dan krijgt u een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op de website van de Rabobank om de voorwaarden te bekijken.

Groenverklaring

In sommige gevallen is het mogelijk de woningen extra te verduurzamen zodat deze in aanmerking komen voor de Groenverklaring die door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland verstrekt wordt. In overleg met de kopersbegeleider van dit project kunt u bekijken of u de woning extra wilt verduurzamen om in aanmerking te komen voor de Groenverklaring. Deze verklaring is onder andere bestemd voor nieuwbouwprojecten die buitengewoon energiezuinig zijn. Rabo Groenhypotheek. Rabo Groenhypotheek.

Neem contact op met één van de adviseurs

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor uw woning in de Zwaaikom fase 2. Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs of stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam. Of vraag hieronder met behulp van de button uw financiële check digitaal aan!

Financiële check


Wonen in Zwaaikom, uw nieuwe thuis

Midden in het historische hart van Oosterhout ligt het eiland genaamd ‘de Zwaaikom’. Op deze unieke locatie worden diverse stijlvolle woningen gerealiseerd als onderdeel van het project De Zwaaikom. Omgeven door water en op loopafstand van het centrum en winkelhart van Oosterhout, geniet u hier van het beste van twee werelden: wonen in een landelijke sfeer én omringd door voorzieningen. En, met de aanleg van diverse wandelpaden en veel groen, is het overal op het eiland heerlijk wonen. De gehele ontwikkeling op het nieuwe wooneiland bevat zo’n 360 huur- en koopwoningen. De verkoop zal in de maand november van 2020 van start gaan. Of u nu kiest voor een modern appartement, een prachtige rij- of hoekwoning of een royale twee-onder-een-kap woning, op het Eiland vindt u altijd de woning die bij u past.

Oosterhout is een middelgrote stad in Noord-Brabant met een zeer rijke geschiedenis. De vele historische panden en typische ‘slotjes van Oosterhout’ doen hier nog dagelijks aan herinneren. En ook vandaag de dag is Oosterhout nog altijd een bloeiende stad, rijk aan voorzieningen. Met diverse horecagelegenheden, theaters en meerdere winkelgebieden, ontbreekt het u in Oosterhout aan niets. Via de Wilhelminabrug en een nog te realiseren rechtstreekse verbinding vanaf het eiland, bent u slechts enkele minuten verwijderd van scholen, sportverenigingen en medische voorzieningen. Wilt u erop uit trekken? Bezoek dan eens de natuurgebieden die Oosterhout rijk is.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Oosterhout te volgen op Facebook.

Voor meer informatie over het plan en de omgeving kunt u een kijkje nemen op nieuwbouwdezwaaikom.nl.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Van de Water Keiweg 24
4901 JA Oosterhout
0162-447447 Website E-mail
Klijsen Makelaars & Taxateurs Lodewijk Napoleonlaan 77
4904 LH Oosterhout
0162 426 348 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave