Toggle menu
2.3-jpg.jpg

Zwaaikom, OOSTERHOUT

 
 
Fase 1: 20 woningen
Start verkoop 17 november
Unieke locatie!
Home / Aanbod / OOSTERHOUT / Zwaaikom
 
 

Een eiland van rust in het hart van Oosterhout

Goed nieuws in Oosterhout! Roosdom Tijhuis start met de verkoop van de eerste verkoopfase van De Zwaaikom te Oosterhout. Het fraaie woningaanbod zal bestaan uit:

 • Woningtype Thuishaven
  1 vrijstaande woning

 • Woningtype Kade
  10 twee-onder-een-kapwoningen

 • Woningtype de Groene Uitkijck
  9 eengezinswoningen

In het eerste kwartaal van 2021, zullen wij in verkoop gaan met fase 2:

 • 48 appartementen
 • 28 eengezinswoningen

 • De woningen uit de eerste fase worden hier gebouwd* en zéér compleet opgeleverd:

  • Inclusief keukencheque
  • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
  • Inclusief vloerverwarming op de begane grond en verdieping
  • Gasloos wonen (stadsverwarming)
  • Zeer duurzaam en energiezuinig (EPC=0!)
  • Een unieke woonlocatie in Oosterhout!

  * De oranje gearceerde woningen geven een indruk van ons aankomende woningaanbod, de indeling hiervan staat vast. Aan de indeling van de omliggende woningen kunnen geen rechten worden ontleend, er zijn meerdere ontwikkelaars in plan De Zwaaikom, er kunnen dus wijzigingen plaatsvinden in de definitieve omliggende verkaveling. 

  Start verkoop fase 1: dinsdag 17 november 2020

  Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Vanaf dinsdag 17 november, tussen 10:00 en 17:00 uur, bent u welkom bij één van de verkopende makelaars om de verkoopdocumentatie af te halen. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd bij de informatieverstrekking. Tevens vindt u vanaf dat moment ook alle verkoopinformatie hier online op onze projectwebsite. Inschrijven voor één van deze fraaie woningen kan vanaf start verkoop tot uiterlijk dinsdag 24 november, 12:00 uur bij één van de verkopende makelaars. Daarna zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

  Blijf op de hoogte

  Zodra er meer nieuws is over de woningtypes en de start van de verkoop willen wij u graag informeren. 
  Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief en volg onze Facebookpagina.

  Voor meer informatie over het plan en de omgeving kunt u een kijkje nemen op nieuwbouwdezwaaikom.nl.

  Wonen in Zwaaikom, uw nieuwe thuis

  Midden in het historische hart van Oosterhout ligt het eiland genaamd ‘de Zwaaikom’. Op deze unieke locatie worden diverse stijlvolle woningen gerealiseerd als onderdeel van het project De Zwaaikom. Omgeven door water en op loopafstand van het centrum en winkelhart van Oosterhout, geniet u hier van het beste van twee werelden: wonen in een landelijke sfeer én omringd door voorzieningen. En, met de aanleg van diverse wandelpaden en veel groen, is het overal op het eiland heerlijk wonen. De bouw van zo’n 360 huur- en koopwoningen op het Eiland, start naar verwachting in het vierde kwartaal van 2020. De verkoop zal in het tweede kwartaal van 2020 van start gaan. Of u nu kiest voor een modern appartement, een prachtige rij- of hoekwoning of een royale twee-onder-een-kap woning, op het Eiland vindt u altijd de woning die bij u past.

  Oosterhout is een middelgrote stad in Noord-Brabant met een zeer rijke geschiedenis. De vele historische panden en typische ‘slotjes van Oosterhout’ doen hier nog dagelijks aan herinneren. En ook vandaag de dag is Oosterhout nog altijd een bloeiende stad, rijk aan voorzieningen. Met diverse horecagelegenheden, theaters en meerdere winkelgebieden, ontbreekt het u in Oosterhout aan niets. Via de Wilhelminabrug en een nog te realiseren rechtstreekse verbinding vanaf het eiland, bent u slechts enkele minuten verwijderd van scholen, sportverenigingen en medische voorzieningen. Wilt u erop uit trekken? Bezoek dan eens de natuurgebieden die Oosterhout rijk is.

  Fotoalbum
   
   

  Locatie van dit project

  Verkoop en informatie

  Klijsen Makelaars & Taxateurs Lodewijk Napoleonlaan 77
  4904 LH Oosterhout
  0162 426 348 Website E-mail
  Van de Water Keiweg 24
  4901 JA Oosterhout
  0162-447447 Website E-mail
  slider-vr2
  Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
  Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
  vakmanschap
  De bouw van uw woning

  Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

  Bouwproces
  block-bouwvakker-1
  Over Roosdom Tijhuis

  Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

  Over ons
  kopersmetiwan
  Woonkwaliteit

  Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

  Woonkwaliteit

  Projecten in de buurt

  Zoek naar een project

  Kaartweergave