Toggle menu
shutterstock_669633382.jpg

Zwaaikom, OOSTERHOUT

 
 
ca. 360 woningen
Start verkoop eind 2019
Unieke locatie
Home / Aanbod / OOSTERHOUT / Zwaaikom
 
 

Een eiland van rust in het hart van Oosterhout

Wonen in Zwaaikom, uw nieuwe thuis

Midden in het historische hart van Oosterhout ligt het eiland genaamd ‘de Zwaaikom’. Op deze unieke locatie worden diverse stijlvolle woningen gerealiseerd als onderdeel van het project De Zwaaikom. Omgeven door water en op loopafstand van het centrum en winkelhart van Oosterhout, geniet u hier van het beste van twee werelden: wonen in een landelijke sfeer én omringd door voorzieningen. En, met de aanleg van diverse wandelpaden en veel groen, is het overal op het eiland heerlijk wonen. De bouw van zo’n 360 huur- en koopwoningen op het Eiland, start naar verwachting in het tweede kwartaal van 2020. De verkoop zal eind 2019 van start gaan. Of u nu kiest voor een modern appartement, een prachtige rij- of hoekwoning of een royale twee-onder-een-kap woning, op het Eiland vindt u altijd de woning die bij u past.

Oosterhout is een middelgrote stad in Noord-Brabant met een zeer rijke geschiedenis. De vele historische panden en typische ‘slotjes van Oosterhout’ doen hier nog dagelijks aan herinneren. En ook vandaag de dag is Oosterhout nog altijd een bloeiende stad, rijk aan voorzieningen. Met diverse horecagelegenheden, theaters en meerdere winkelgebieden, ontbreekt het u in Oosterhout aan niets. Via de Wilhelminabrug en een nog te realiseren rechtstreekse verbinding vanaf het eiland, bent u slechts enkele minuten verwijderd van scholen, sportverenigingen en medische voorzieningen. Wilt u erop uit trekken? Bezoek dan eens de natuurgebieden die Oosterhout rijk is.

Blijf op de hoogte

Zodra er meer nieuws is over de start van de verkoop willen wij u graag informeren. 
Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief en volg onze Facebookpagina.

Voor meer informatie over het plan en de omgeving kunt u een kijkje nemen op nieuwbouwdezwaaikom.nl.

Fotoalbum
 
 

Locatie van dit project

Verkoop en informatie

Klijsen Makelaars & Taxateurs Lodewijk Napoleonlaan 77
4904 LH Oosterhout
0162 426 348 Website E-mail
Keiweg 24
4901 JA Oosterhout
0162-447447 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave