Toggle menu
  • slider-werkenbij2
  • slider-werkenbij
  • slider-bouw

Werken bij Roosdom Tijhuis

Adviseur Verkoop & Markt

Adviseur Verkoop & Markt

Vind jij het leuk om samen met ons te werken aan mooie projecten? Dan gaan we graag met jou in gesprek voor de functie van adviseur Verkoop & Markt voor onze vestiging in Rijssen.

Lees verder
Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Wij zoeken versterking op onze afdeling Werkvoorbereiding!


Lees verder
Calculator

Calculator

Ter uitbreiding van de afdeling Calculatie zoekt Roosdom Tijhuis voor haar vestiging in Rijssen versterking in de vorm van een calculator.

Lees verder
Uitvoerder

Uitvoerder

Wil jij als uitvoerder worden ingezet op prachtige bouwprojecten in heel Nederland en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan zoeken wij jou!

Lees verder
Voorman

Voorman

Wil jij als voorman worden ingezet op prachtige bouwprojecten in heel Nederland en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan zoeken wij jou!

Lees verder
Timmerman

Timmerman

Wil jij als vakman worden ingezet op prachtige bouwprojecten in heel Nederland en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan zoeken wij jou!

Lees verder
HSB modelleur

HSB modelleur

Ter uitbreiding van de afdeling Toelevering zoekt Roosdom Tijhuis voor haar vestiging in Rijssen versterking in de vorm van een HSB modelleur. Heb jij oog voor detail?

Lees verder
BIM-Modelleur

BIM-Modelleur/Tekenaar

Roosdom Tijhuis zoekt voor haar vestiging in Rijssen versterking in de vorm van een BIM-modelleur/Tekenaar. Heb jij oog voor detail? Dan ben jij de fulltime BIM-Modelleur die we zoeken!

Lees verder
Trainee Bouwkunde

Trainee Bouwkunde

Ter uitbreiding van onze vestiging in Rijssen zoekt Roosdom Tijhuis versterking in de vorm van een ambitieuze en leergierige trainee.

Lees verder
Stagiair(e)

Stagiair(e) assistent ontwerper

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die onze collega’s op de afdeling architectuur komt versterken.

Lees verder
Open sollicitatie

Open sollicitatie

Zie je op dit moment geen vacature in jouw vakgebied? Stuur dan gerust een open sollicitatie, wellicht is er in de toekomst alsnog een match!

Lees verder
 
 

Bouw aan je carrière bij Roosdom Tijhuis

Met plezier in je werk in een uitdagende omgeving

Allereerst van harte welkom en leuk je hier te zien. Als je deze pagina bezoekt is de kans groot dat je opzoek bent naar een nieuwe uitdaging. Dat komt goed uit, want vanwege het feit dat onze organisatie groeit, zoeken wij regelmatig nieuwe collega’s die met ons meegroeien. Ben je nieuwsgierig naar wat dit voor jou kan betekenen? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 

Prettige sfeer en cultuur

Het grootste kapitaal van elk bedrijf zijn haar medewerkers. Een familiebedrijf zoals Roosdom Tijhuis functioneert zo goed als de mensen die er werken. Om onze hoge kwaliteit te waarborgen steken we daarom veel energie in onze medewerkers. Als je bij Roosdom Tijhuis komt werken bieden we je een uitdagende werkplek met de bijbehorende verantwoordelijkheden. Je werkt aan prachtige huisvestingsprojecten in heel Nederland, waarbij persoonlijke ontwikkeling, plezier en enthousiasme hoog in het vaandel staan. De prettige sfeer en cultuur zorgen ervoor dat jij dagelijks met plezier naar je werk gaat. 

Ben jij ambitieus, wil graag leren, jezelf ontwikkelen en zoek je een uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met een team van circa 250 collega’s werken we dagelijks aan de ontwikkeling van diverse huisvestingsprojecten van A tot Z, of in ons geval, van weiland tot woning. Daar kunnen we jouw kennis en kunde goed bij gebruiken! 

Stage en afstuderen

Wanneer je komt stagelopen of afstuderen bij Roosdom Tijhuis krijg je direct een goede indruk van het werkende leven. Afhankelijk van jouw specifieke opdracht maak je volwaardig onderdeel uit van de afdeling. Hier ervaar je een informele cultuur met goede ontwikkelingsmogelijkheden. Niet alleen op vaktechnisch gebied, maar ook als persoon. 

Je bent van harte welkom!

Ben je enthousiast over een vacature op onze website? Dan komen wij graag met jou in contact. Je kan hiervoor het sollicitatieformulier onderaan de vacature gebruiken. Is er op dit moment geen vacature in jouw vakgebied? Dan kan je altijd een open sollicitatie sturen, wie niet waagt wie niet wint! Wellicht spreken wij elkaar binnenkort tijdens een kennismakingsgesprek bij ons hoofdkantoor in Rijssen.

personeel
Wij bouwen graag samen aan jouw toekomst
Lees over Roosdom Tijhuis als leerbedrijf: Lees verder