Toggle menu

Deldensestraat, GOOR

 
 
3 kavels
Uitverkocht
Kopers gefeliciteerd!
Home / Aanbod / GOOR / Deldensestraat
 
 

Huidige situatie

Op een schitterende locatie aan de rand van Goor is een voormalig agrarisch erf gesitueerd. Op het erf staan, naast een bestaande woning en het bijgebouw, acht voormalig agrarische gebouwen. De agrarische gebouwen staan al een aantal jaren leeg en verkeren in een slechte staat.

Toekomstige situatie

Roosdom Tijhuis is voornemens de agrarische gebouwen en de bestaande woning, met een oppervlakte van circa 2.000 m2 te slopen in het kader van de Rood voor Rood regeling. Ter compensatie van de sloop van de agrarische gebouwen en de bestaande woning, zijn er drie bouwkavels voor een vrijstaande woning gecreëerd. Op twee van de drie bouwkavels mag een vrijstaande woning gebouwd worden met een maximale inhoud van 750 m3. Op de bouwkavel die ontstaat op de plek van de te slopen woning mag een nieuwe vrijstaande woning worden gebouwd met een maximale inhoud van 900 m3.

Inspiratievilla's

Heeft u interesse in één van de fraaie kavels maar moet uw zoektocht naar uw droomwoning nog beginnen? Dan willen wij u graag voorstellen aan EVE Architecten. Zij kunnen u inzicht geven in de prachtige mogelijkheden die er zijn op het gebied van hedendaagse architectuur, van modern tot landelijk wonen.

EVE Architecten biedt u geheel vrijblijvend een inspiratiepakket aan en nodigt u graag uit voor een brainstormsessie. Deze dienst wordt aangeboden vanuit de samenwerking tussen Roosdom Tijhuis en EVE Architecten. Uiteraard bent u hier niet toe verplicht, de keuze welke architect u kiest is immers volledig naar eigen wens in te vullen. Om u alvast van frisse inspiratie te voorzien heeft EVE Architecten een fraaie schetsbrochure gemaakt, deze kunt u vinden onder het knopje Downloads. EVE Architecten kunt u benaderen voor een vrijblijvende afspraak via Martijn Schulenburg: 0548 - 656 950, info@eve-bv.nl of www.eve-bv.nl.

Downloads Fotoalbum

Kavelkaart & Prijslijst voor dit project

Nr. Woningmodel Woningtype Kavelopp. Woonopp. Inhoud Prijs V.O.N. Status
01 Bouwkavel Bouwkavel 5325 m² - - - Verkocht
2 Bouwkavel Bouwkavel 2520 m² - - - Verkocht
3 Bouwkavel Bouwkavel 2550 m² - - - Verkocht

Verkoop en informatie

LOFwonen Wijnkamp 10
7471 CC Goor
0547 - 26 26 26 Website E-mail

Woningmodellen in dit project

Bouwkavel Bouwkavel Uitverkocht Bekijk
 
 
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave