RoosdomTijhuis Toggle menu
slider-verhuizers2

Conceptueel bouwen

 
 

Identis: het woonconcept van vandaag én morgen

Roosdom Tijhuis beseft zich meer dan ooit dat de bewoner de grootste succesfactor is voor elk te realiseren woonproject. De vraag is niet meer óf de klant in het ontwikkel- en bouwproces wordt betrokken. Het gaat erom hóe dit wordt gedaan. De markt vraagt om klantgerichte woningbouw die snel, flexibel en betaalbaar vertaald wordt naar aansprekende resultaten. Wij doen dit door middel van het Identis-concept.

Roosdom Tijhuis specialiseerde zich als een van de eerste ontwikkelende bouwers in Nederland in conceptuele woningbouw. Deze ervaring is terug te vinden in Identis: een tot in detail doorontwikkelde ontwikkel- en bouwmethode. Gebaseerd op gestandaardiseerde processen en prefab bouwtechnieken, maar met allesbehalve standaard resultaten. Met Identis werken wij aan oplossingen op maat die passen bij de omgeving, bij de buurt en vooral bij de woonwensen van de doelgroep. Voordat we starten met Identis gaan we ons eerst verder verdiepen in de doelgroep.

LEKSTEDEwonen

"Roosdom Tijhuis levert kwaliteit en komt afspraken na. We zijn onder de indruk van Identis, een zeer geschikt en goed doordacht concept."

Gerben van Ballegooijen
Projectmanager bij LEKSTEDEwonen

De Goede Woning

"Ze leveren een goed product tegen een goede prijs, zijn innovatief en hebben kennis van zaken als het om duurzaamheid gaat."

Jan van der Spek
Directeur bij De Goede Woning

BPD Ontwikkeling

"Er wordt veel geroepen in deze wereld, maar zij maken het ook waar. Ze geven meteen een prijs en komen die ook na."

F. Holleman
Directeur bij BPD Ontwikkeling

 
 

Snel, effectief en kostenefficiënt ontwikkelen

Roosdom Tijhuis heeft jarenlange ervaring met conceptuele woningbouw. Deze ervaring vormt de basis van Identis: een bijzonder flexibel woonconcept dat zich plooit naar de bewoners en hun woonwensen. Daarbij is het ontwikkel- en bouwproces sterk geoptimaliseerd. Hierdoor kan met Identis snel, effectief en kostenefficiënt worden ontwikkeld en gebouwd. 

De woningmarkt is veranderd van aanbod- naar vraaggericht. Uw klanten willen woningen die aansluiten bij hun situatie en persoonlijke woonwensen. Woningen die ook in de toekomst makkelijk aanpasbaar zijn als hun levensomstandigheden veranderen. U moet inspelen op deze vraag, maar u beseft ook dat maatwerk ontwikkelen en bouwen kostbaar zijn. De opgave is om individualiteit, wooncomfort en duurzaamheid betaalbaar te maken en te houden. Met Identis slaagt u daar overtuigend in.

Ons ontwikkelconcept kenmerkt zich door:

  • Bewonersgerichte ontwikkeling;
  • Geoptimaliseerde processen;
  • Ontwerpvrijheid;
  • Duurzaamheid;
  • Korte doorlooptijden;
  • Lage energielasten en lage onderhoudskosten.
 
 

Predicaat Excellent Concept voor Identis 

Wist je dat Roosdom Tijhuis voor het concept Identis het Predicaat Excellent Concept en Nul-op-de-meter woning heeft behaald? Het betreft een initiatief van Stichting Excellent Conceptueel Bouwen. Er zijn slechts acht bedrijven die het predicaat mogen voeren. De richtlijnen worden getoetst door een onafhankelijke partij.

Conceptueel bouwen is een alternatief voor traditioneel bouwen. Het wint sinds het begin van deze eeuw aan terrein. Bij conceptueel bouwen kan ontwikkelen en bouwen in een veel kortere tijd en tegen lagere kosten. Daarbij kunnen duurzame maatregelen prima worden ingepast. Ondanks de standaardisatie is er ruimte voor differentiatie per project. Naast het ontwerpen en uitvoeren kan ook onderhoud, financiering en andere dienstverlening (vergunningen, communicatie, begeleiding energieverbruik) worden verzorgd.

Opdrachtgevers zoeken steeds vaker naar zekerheid over de prestaties van huisvestingsoplossingen zoals Identis. Ze willen vooraf weten of partijen hun beloftes nakomen en niet alleen verkooppraatjes houden. Door toekenning van het Predicaat Excellent Concept aan Roosdom Tijhuis kunnen onze klanten erop vertrouwen dat Identis staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

 
 
jeroen-van-maaren

Wilt u meer weten over ons ontwikkelconcept?

Ik sta u graag te woord, dit zijn mijn contactgegevens: 

De heer J. (Jeroen) van Maaren
Conceptontwikkelaar bij Roosdom Tijhuis
j.vanmaaren@roosdomtijhuis.nl
0548 – 518024

slider-bouw
Roosdom Tijhuis is betrouwbaar, solvabel en transparant
Klik verder om kennis te maken met ons bedrijf: Over ons