Toggle menu
over-roosdom-slider

Over Roosdom Tijhuis

Woningaanbod
overons1

Voor een mooie eerste indruk van onze recente woningbouwontwikkelingen kunt u een kijkje nemen in ons actuele aanbod.

Bekijk ons aanbod
Referentieprojecten
overons2-1

Om u naast onze woorden ook een indruk te geven van onze daden, tonen we u graag een aantal van onze fraaie opgeleverde werken. 

Bekijk referenties
Zakelijke oplossingen
overons3

Naast het particuliere aanbod biedt Roosdom Tijhuis ook doordachte oplossingen voor de zakelijke markt. We vertellen u er graag over.

Zakelijke oplossingen

Ontwikkelende bouwer

 
 
blok-groot-rt2

Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als een sterke partner in huisvestingsprojecten. 

Naast onze eigen projecten ontwikkelen, ontwerpen en bouwen we projecten voor gemeenten, corporaties, beleggers en andere opdrachtgevers in heel Nederland. Daarnaast wappert onze vlag op diverse zorghuisvestingsprojecten.

Het is onze kracht dat we integrale oplossingen aanreiken maar ook net zo goed delen daarvan kunnen oppakken. Van complete gebiedsontwikkeling en -realisatie inclusief de infrastructuur tot de bouw van enkele woningen, een winkelgalerij, school,  kantorencomplex of bedrijfspand dat gezien mag worden.

Verantwoorde oplossingen

 
 
blok-groot-rt3-1

Roosdom Tijhuis biedt haar klanten maatschappelijk en economisch verantwoorde oplossingen die aansluiten bij hun ambities. Daar zijn we toe in staat doordat we de ervaring en de expertise in huis hebben en zelf de uitvoering in de hand nemen. 

Daarnaast blijven we continu aandacht schenken aan de optimalisatie van onze bouwtechnieken en –processen. Dit draagt bij aan de kwalitatief hoogwaardige eindresultaten en goede prijs-kwaliteitverhoudingen.

Onze kenmerken

 
 
contentblock-pand

Onze onderneming is betrokken, betrouwbaar, transparant en vernieuwend. We staan open voor de toepassing van innovatieve technologieën en vernieuwende ideeën. 

De Twentse grondslagen van ons bedrijf zijn terug te vinden in de pragmatische, nuchtere manier van denken en doen. We zijn eerlijk en open in ons handelen en spannen ons in om toegankelijk, betrouwbaar en voorspelbaar te zijn voor al onze stakeholders.

  • Ons team bestaat uit 250 medewerkers;
  • In 2022 verkochten we 385 woningen aan particulieren, 170 huurwoningen, 48 zorgwoningen en hadden we een omzet van 255 miljoen euro;
  • In 2022 hebben we 800 koop-, huur- en zorgwoningen opgeleverd;
  • Onze hoofdvestiging, productie en materieeldienst bevinden zich in Rijssen, daarnaast beschikken we over een kantoor in Capelle aan den IJssel;
  • We doen vrijwel alles zelf; van planontwikkeling, architectuur en kopersbegeleiding tot aan de productie van kozijnen en daken en de realisatie op de bouwlocatie;
  • Roosdom Tijhuis is financieel daadkrachtig, solvabel en in staat om risico's af te dekken.
slider-duurzaamheid
BENIEUWD HOE WIJ VANDAAG AL VOLDOEN AAN DE EISEN VAN MORGEN?
Lees over duurzaamheid binnen Roosdom Tijhuis: Lees meer
block-bouwvakker-1
Werken bij Roosdom Tijhuis

We zoeken regelmatig nieuwe collega's om ons team te versterken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures
vakmanschap
Ons bouwproces

Bent u benieuwd hoe Roosdom Tijhuis haar woningen realiseert? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bekijk ons bouwproces
block-virtual-reality
Virtuele beleving

Om (potentiële) klanten meer inzicht te geven in hun aanstaande woning hebben we een virtuele beleving gecreëerd.

Meer informatie