RoosdomTijhuis Toggle menu
slider-sessie2-285

Mijn Roosdom Tijhuis

Kies jouw woonwensen
kopersipad

Jouw woning, Jouw wensen! Een uitbouw, trapkast of dakkapel? Er is veel mogelijk. Bekijk de mogelijkheden en kies de door jou gewenste opties.

Bekijk jouw documenten
bekijkdocumenten-1

Al jouw documenten op één plek. jouw dossier bevat alle belangrijke documentatie rondom jouw nieuwe woning, van brochure tot tekening.

Agenda en afspraken
afspraak2

Tijdens jouw aankoopproces komen er diverse data en afspraken op je af. Voor het gemak hebben we ze allemaal netjes voor in een overzicht gezet.

 
 

Jouw online woningdossier

Bij Roosdom Tijhuis staat innovatie hoog in het vaandel. Niet alleen op de bouwplaats maar ook achter de schermen. Dit houdt onder andere in dat we continu bezig zijn met het optimaliseren van onze communicatie richting (potentiële) kopers voor, tijdens en na het bouwtraject. Via Mijn Roosdom Tijhuis krijg je als klant toegang tot alle informatie en communicatie met betrekking tot jouw aankoop. Denk hierbij aan verkoopdocumentatie, bouwtekeningen, agenda en afspraken, inzage en keuze van meerwerkopties en communicatie met de kopersbegeleider.

Inloggen op Mijn Roosdom Tijhuis kan via de onderstaande link. Als koper ontvang je hiervoor inloggegevens via jouw kopersbegeleider.

Mijn Roosdom Tijhuis