RoosdomTijhuis Toggle menu
slider-am6-9745

Service en onderhoud

 
 

ZORGELOOS WONEN

Service en onderhoud is een belangrijke kernwaarde van Roosdom Tijhuis. Zowel gedurende de bouw van jouw woning, als tijdens de periode na de oplevering zorgen wij dat de woning tiptop in orde is. Wij delen ook graag onderhoudstips met jou! Zo haal je het beste uit jouw woning, zelfs tot jaren ná de oplevering.

AANGENAME OPLEVERING

 
 
oplevering

De oplevering is het mooiste moment van het aankooptraject: je krijgt de sleutels van jouw nieuwe thuis!

Tijdens de oplevering neemt jouw persoonlijke kopersbegeleider uitgebreid de tijd om samen jou de woning grondig te controleren. Hij of zij noteert eventuele gebreken en zorgt dat die zo snel mogelijk opgelost worden. Verder krijg je uitleg over onder meer de werking van de technische installaties en het onderhoud van de woning.

Vereniging Eigen Huis

Ook juridisch is de oplevering een belangrijk moment. Je kunt je hierbij laten bijstaan door een deskundige van Vereniging Eigen Huis. Deze specialist spoort dan namens jou eventuele gebreken en onvolkomenheden op én legt deze voor je vast. Wil je hier gebruik van maken? Geef dan zo snel mogelijk jouw opleverdatum door aan Vereniging Eigen Huis, zodat ze ruimte kunnen maken in de agenda van hun specialist.

Vereniging eigen huis

GARANTIE EN ZEKERHEID

 
 
logo-woningborg-800-px

Als koper van een Roosdom Tijhuis-woning profiteer je van de Woningborg-garantie. Dit geeft je de zekerheid dat:

  • Jouw woning bij een eventueel faillissement wordt afgebouwd;
  • Klachten en gebreken in de onderhoudsperiode worden opgelost;
  • Er heldere afspraken zijn over de garantie op de woning.

Daarnaast worden wij als bouwbedrijf gecontroleerd op onze juridische, technische en financiële betrouwbaarheid. Wil je meer weten over Woningborg? Vraag er gerust naar bij jouw persoonlijke kopersbegeleider of raadpleeg de website van Woningborg.

Website Woningborg

sliderpainting
WIL JE HET MAXIMALE UIT JOUW NIEUWE WONING HALEN?
Met onze onderhoudstips blijft jouw woning jarenlang als nieuw. Bekijk de tips

SERVICEVIDEO'S

 
 
servicevideos

Heeft jouw woning onderhoud nodig? Of moeten deuren of ramen bijgesteld worden, omdat ze zijn gaan klemmen? Deze klussen kan een monteur voor je uitvoeren, maar in veel gevallen kun je het ook zélf. Onze servicevideo’s helpen je hierbij.

Servicevideo's

SCHADE OF GEBREK

 
 
schadegebrekblock

Het kan voorkomen dat dat jouw woning schade of een gebrek heeft. Heel vervelend! Via het schade- of gebrekenformulier kun je de schade of het gebrek aan ons melden. Zodra jouw melding bij ons binnenkomt, toetsen wij deze aan de bijbehorende garantieperiode en -regeling. Vervolgens helpen wij je graag aan een passende oplossing.

Schade of gebrek melden