Toggle menu
slider-am6-9745

Service en onderhoud

 
 

Onbezorgd wonen

Service en onderhoud staat bij Roosdom Tijhuis hoog in het vaandel. Zowel gedurende de bouw van uw woning alsook tijdens de periode na de oplevering zullen wij ervoor zorgen dat uw nieuwe Roosdom Tijhuis woning tiptop in orde is. Daarnaast voorzien wij u graag van praktische onderhoudstips, zo haalt u - ook jarenlang na oplevering - het beste uit uw woning.

Aangename oplevering

 
 
oplevering

De oplevering is het mooiste moment van uw aankooptraject, u krijgt de sleutels van uw nieuwe thuis! Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om samen uw nieuwe woning grondig te controleren. Hierbij worden geconstateerde gebreken genoteerd en zo snel mogelijk hersteld. Tijdens de oplevering geeft de kopersbegeleider tevens handige tips voor de ingebruikname van de woning.

Vindt u het prettig dat er een onafhankelijke expert meekijkt tijdens de oplevering? Dan kunt u hiervoor Vereniging Eigen Huis raadplegen. Tip: Geef hiervoor zo spoedig mogelijk uw opleverdatum door bij Vereniging Eigen Huis, deze krijgt u enkele weken voorafgaand de oplevering van ons te horen. 

Vereniging eigen huis

Garantie en zekerheid

 
 
blockwoningborg

Als koper van een Roosdom Tijhuis woning profiteert u van de Woningborg-garantie. Dit geeft u onder andere de zekerheid dat: 

  • uw woning wordt afgebouwd bij een eventueel faillissement;
  • klachten en gebreken worden opgelost in de onderhoudsperiode;
  • u heldere afspraken heeft over de garantie op uw woning. 

Daarnaast worden wij als bouwbedrijf gecontroleerd op onze juridische, technische en financiĆ«le betrouwbaarheid. Wel net zo prettig! Wilt u meer weten over Woningborg? Vraag er gerust naar bij uw kopersbegeleider of raadpleeg de website van Woningborg.

Website Woningborg

sliderpainting
Het maximale uit uw nieuwe woning halen?
Bekijk onze handige onderhoudstips. Onderhoudstips

Servicevideo's

 
 
servicevideos

Het kan voorkomen dat jouw woning onderhoud nodig heeft. Of dat deuren of ramen bijgesteld moeten worden, omdat deze zijn gaan klemmen.

Dit kan een monteur voor je doen, maar het is wel zo snel en handig als je dit zelf kan. Onze servicevideo's helpen je hierbij.

Servicevideo's

Schade of gebreken

 
 
schadegebrekblock

Ook in de periode na de oplevering is het mogelijk dat u gebreken waarneemt in uw nieuwe woning. Deze kunt u aan ons doorgeven via het schade- of gebrekenformulier.

Zodra uw melding bij ons binnenkomt toetsen wij deze aan de bijbehorende garantieperiode en -regeling om vervolgens contact met u op te nemen voor een passende oplossing.

Schade of gebrek melden