RoosdomTijhuis Toggle menu
slider-trainee

Gebiedsontwikkeling

 
 

VAN INITIATIEF TOT VOORBEREIDING

Of het nu gaat om een binnenstedelijk project of een plan in het buitengebied: Roosdom Tijhuis is thuis in alle fasen van gebiedsontwikkeling. We streven naar een omgeving waarin het duurzaam, gezond en comfortabel wonen is.

We bouwen voor eigen rekening en risico, grotendeels op eigen grondposities.  Daarnaast worden er activiteiten ontplooid, met als doel tot de ontwikkeling van deze gronden te komen. Ten slotte worden de gronden daadwerkelijk ontwikkeld, dat uiteindelijk resulterend in de verkoop van bouwkavels. Onze sterke organisatie stelt ons in staat om risicodragend te participeren.

Gemeente Hardenberg

“Roosdom Tijhuis houdt zich aan afspraken en levert kwaliteit. Dat hebben we gemeen. Het bedrijf weet precies waar klanten behoefte aan hebben. Dat zie je terug in vraaggericht bouwen, dat is in de huidige markt van groot belang.”

Wethouder Douwe Prinsse
Gemeente Hardenberg


Gemeente Houten

“Als traditionele en degelijke bouwer heeft Roosdom Tijhuis beslist indruk gemaakt. Daarnaast is het een betrouwbare partner gebleken waar je prima afspraken mee kunt maken. Je kunt van ze op aan, dat is veel waard. De samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Belangrijk, zeker als het gaat om langdurige projecten.”

Wethouder Michiel van Liere
Gemeente Houten

Gemeente Alphen a/d Rijn

“Wat ik goed vind, is dat Roosdom Tijhuis de plannen in een vroegtijdig stadium aan omwonenden heeft voorgelegd. Ze konden tijdens drie inspraaksessies hun wensen laten horen, daar is ook naar geluisterd. Dat zorgt voor transparantie en een optimale oplossing. Burgers worden niet verrast en het versnelt de procedures.”

Wethouder van As
Gemeente Alphen aan den Rijn

 
 

ALLES IN HUIS

Roosdom Tijhuis is een inventieve bouwer waar ontwikkelen en bouwen onder één dak samenkomen.

Van het opstellen van het bestemmingsplan tot de oplevering van de woningen aan de koper en het openbaar gebied aan de gemeente: alles gebeurt bij ons in eigen huis, met eigen expertise. Hierdoor hebben wij antwoord op verschillende vraagstukken vanuit de markt. De ene keer ontwikkelen wij een kleinschalig woningbouwproject met enkele woningen, de andere keer werken wij aan een meerjarig uitbreidingsplan van weide tot woon- en leefomgeving. En onze sterke organisatie is zelfs in staat om risicodragend te participeren. Roosdom Tijhuis is een bijzonder solvabele onderneming, waardoor wij continuïteit kunnen garanderen.

GEREALISEERDE PROJECTEN

We zijn met recht trots op onze gerealiseerde projecten, waaronder Houten Castellum Oost, Kampen Stationskwartier, Houten Steenen Poort, Tilburg Koolhoven, Rijssen Veeneslagen, Borne Bornsche Maten, Rijswijk Buiten de Tuinen van Sion en Ede Kernhem.

 
 
wouter-van-drie-1

Meer weten over gebiedsontwikkeling door Roosdom Tijhuis?

Ik sta je graag te woord! Dit zijn mijn contactgegevens: 

De heer W. (Wouter) van Drie
Hoofd gebiedsontwikkeling bij Roosdom Tijhuis
w.vandrie@roosdomtijhuis.nl
0548 - 51 80 24

slider-bouw
ROOSDOM TIJHUIS: BETROKKEN, BETROUWBAAR EN VERNIEUWEND
Klik verder om kennis te maken met ons familiebedrijf. LEER ONS KENNEN