Toggle menu
slider-trainee

Gebiedsontwikkeling

 
 

Van initiatief tot voorbereiding

Of het nu gaat om een binnenstedelijk project of een plan in het buitengebied. Roosdom Tijhuis is thuis in alle fasen van gebiedsontwikkeling: van initiatief tot voorbereiding en van uitvoering tot gebruik. 

Roosdom Tijhuis houdt zich bezig met het beheer van haar grondportefeuille, bestaande uit gronden die veelal in een vroegtijdig stadium verworven zijn. Daarnaast worden er activiteiten ontplooid met als doel tot de ontwikkeling van deze gronden te komen. Ten slotte worden de gronden daadwerkelijk ontwikkeld, uiteindelijk resulterend in de verkoop van bouwkavels. Onze sterke organisatie stelt ons in staat om risicodragend te participeren.

Gemeente Hardenberg

“Roosdom Tijhuis houdt zich aan afspraken en levert kwaliteit. Dat hebben we gemeen. Het bedrijf weet precies waar klanten behoefte aan hebben. Dat zie je terug in vraaggericht bouwen, dat is in de huidige markt van groot belang.”

Wethouder Douwe Prinsse
Gemeente Hardenberg


Gemeente Houten

“Als traditionele en degelijke bouwer heeft Roosdom Tijhuis beslist indruk gemaakt. Daarnaast is het een betrouwbare partner gebleken waar je prima afspraken mee kunt maken. Je kunt van ze op aan, dat is veel waard. De samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Belangrijk, zeker als het gaat om langdurige projecten.”

Wethouder Michiel van Liere
Gemeente Houten

Gemeente Alphen a/d Rijn

“Wat ik goed vind, is dat Roosdom Tijhuis de plannen in een vroegtijdig stadium aan omwonenden heeft voorgelegd. Ze konden tijdens drie inspraaksessies hun wensen laten horen, daar is ook naar geluisterd. Dat zorgt voor transparantie en een optimale oplossing. Burgers worden niet verrast en het versnelt de procedures.”

Wethouder van As
Gemeente Alphen aan den Rijn

 
 

Alles in huis

Roosdom Tijhuis is een inventief bedrijf dat ontwikkelen en bouwen samen heeft gebracht onder één dak. Dit heeft er toe geleid dat er binnen het bedrijf een brede kennis is van deze beide disciplines. Het totale scala van ontwikkelen tot realisatie hebben wij in huis. In de breedste zin van het woord: van opstellen bestemmingsplan tot de oplevering van woningen aan de koper en het openbaar gebied aan de gemeente. Zo kan Roosdom Tijhuis een goed en gedegen antwoord geven op verschillende vraagstukken vanuit de markt. De mate van ontwikkeling varieert van kleinschalige woningbouwprojecten van enkele woningen tot het invullen van meerjarige uitbreidingsplannen van weide tot woon-en leefomgeving. 

Als specialist in gebiedsontwikkeling en opstalontwikkeling zijn wij trots op onze gerealiseerde projecten zoals: Houten Castellum Oost, Kampen Stationskwartier, Houten Steenen Poort, Tilburg Koolhoven, Rijssen Veeneslagen, Borne Bornsche Maten, Rijswijk Buiten de Tuinen van Sion en Ede Kernhem. Roosdom Tijhuis staat bekend als een bijzonder solvabele onderneming, dit betekent onder andere dat wij continuïteit kunnen garanderen. 

 
 
wouter-van-drie-1

Meer weten over gebiedsontwikkeling door Roosdom Tijhuis?

Ik sta u graag te woord, dit zijn mijn contactgegevens: 

De heer W. (Wouter) van Drie
Coördinator gebiedsontwikkeling bij Roosdom Tijhuis
w.vandrie@roosdomtijhuis.nl
0548 - 51 80 24

slider-bouw
Roosdom Tijhuis is betrouwbaar, solvabel en transparant
We stellen ons graag aan u voor. Bedrijfsprofiel