RoosdomTijhuis Toggle menu
slider-sessie3-488

Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis

 
 

WOONKWALITEIT VAN ROOSDOM TIJHUIS, JOUW GARANTIE VOOR EEN GOEDE NACHTRUST

Bij Roosdom Tijhuis willen we dat íedere klant zorgeloos met ons kan bouwen. Daarom hebben we Woonkwaliteit ontwikkeld. Dankzij dit label weet jij zeker dat je een woning koopt die ontworpen én gebouwd is met optimale aandacht voor comfort, duurzaamheid, energiebesparing en veiligheid. Een woning die van indeling tot afwerking is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Een droomhuis dat in een korte bouwtijd wordt opgeleverd, waardoor jouw woonwensen snel in vervulling gaan.

slider-duurzaamheid
"Duurzaam wonen met meer comfort en een lager energieverbruik"
WOONKWALITEIT VAN ROOSDOM TIJHUIS
slider-zonnepanelen
"Goed en betaalbaar wonen, een prima investering in je toekomst"
WOONKWALITEIT VAN ROOSDOM TIJHUIS
slider-interieur1
"Het gemak van nieuwbouw, volledig afgestemd op jóuw wensen"
WOONKWALITEIT VAN ROOSDOM TIJHUIS
 
 

JOUW WONING OP MAAT

Een nieuwe woning moet helemaal passen bij je persoonlijke smaak en jouw eigen manier van leven. Dát maakt Roosdom Tijhuis met alle plezier mogelijk. Zowel voor de begane grond als voor de verdieping heb je verschillende indelingsmogelijkheden. En natuurlijk wil je ook de buitenkant van de woning aanpassen op jouw wensen. Dankzij de vele gevelopties geef je jouw woning een eigen identiteit.

GROTER WONEN? GEEN PROBLEEM!

Wil je meer woonruimte om jouw ideeën werkelijkheid te maken? Ook daarvoor bieden wij jou verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kun je ook later uitbouwen, maar dat geeft ongemak. Je moet dan de hypotheek aanpassen, ziet het verschil tussen de bestaande en de nieuwe bouw en moet andere spullen aanschaffen voor de inrichting. In één keer goed bouwen heeft dus veel voordelen.

JOUW PERSOONLIJKE KOPERSBEGELEIDER 

Voor en tijdens het bouwen van een nieuwe woning komt er veel op je af. Je moet belangrijke keuzes maken die impact hebben op je toekomst. Die keuzes hoef je bij Roosdom Tijhuis dan ook niet alleen te maken. Vanaf het moment dat je de woning koopt tot en met de oplevering en de nazorg staat jouw persoonlijke kopersbegeleider voor je klaar. Hij of zij geeft advies en praktische tips, laat je voorbeelden zien en rekent voor je uit wat jouw keuzes betekenen voor de bouwkosten van de woning.

VIRTUELE WANDELING

Omdat je bij een nieuwbouwwoning niet meteen het eindresultaat ziet, kun je bij Roosdom Tijhuis een virtuele wandeling maken door jouw aanstaande woning. Dit is niet alleen erg leuk, maar ook bijzonder praktisch. Je ervaart namelijk hoe bijvoorbeeld een uitbouw, trapkast of dakkapel uit de verf komt. Hierdoor maak je keuzes op basis van een levensechte beleving, en niet op basis van een lijntekening op papier. Een prettig idee.

Meer informatie

over-roosdom-slider

Persoonlijke begeleiding van A tot Z

 
 

MET NIEUWBOUW HAAL JE MEER IN HUIS

Een nieuwbouwwoning of toch een bestaande woning kopen? Als je alles op een rijtje zet, is die keuze snel gemaakt.

MEER PERSOONLIJKHEID

De woonkamer voor in de woning en de keuken achterin, of liever andersom? Wel of geen openslaande deuren naar de tuin? Op de eerste verdieping 2 of juist 3 slaapkamers? Hoeveel ramen? Welke kozijnen? Wel of geen dakkapel, voor meer licht en functionele ruimte op zolder? En niet te vergeten: hoe wil je dat de keuken en badkamer eruit komen te zien? Een nieuwbouwwoning sluit volledig aan op jouw woonwensen.

MEER FINANCIEEL VOORDEEL

Met een nieuwbouwwoning bespaar je jaarlijks honderden euro’s. Zonnepanelen zijn namelijk (in de meeste gevallen) al bij de koopprijs inbegrepen, waardoor je energierekening lager uitvalt. Ook zijn onverwachte hoge onderhoudskosten uitgesloten. Daarnaast biedt nieuw bouwen hypotheekvoordelen boven het kopen van een bestaande woning. Omdat een nieuwbouwwoning energielabel A heeft, kun je namelijk meer geld lenen. En omdat je een nieuwbouwwoning vrij op naam koopt, hoef je ook geen overdrachtsbelasting te betalen.

MEER ENERGIEBESPARING

Jouw toekomstige Roosdom Tijhuis-woning is een compliment waard. Kiezen voor Roosdom Tijhuis betekent namelijk dat je ervoor kiest om duurzaam te wonen. Net als ons wil jij een leefbare planeet doorgeven aan de volgende generaties. En waar eigenaren van bestaande woningen veel moeten investeren om hun huis te verduurzamen, is jouw woning van Roosdom Tijhuis op-en-top duurzaam op het moment dat je de sleutel krijgt. Je voldoet dus vandaag al aan de eisen van morgen.

MEER COMFORT

Nieuwbouwwoningen zijn goed geïsoleerd en worden goed geventileerd. Dit zorgt het hele jaar door voor een aangenaam en gezond binnenklimaat en tochtvrije ruimtes. En jouw wooncomfort zit natuurlijk ook in het feit dat alles in huis nieuw is. Geen kluswerk, geen onderhoud.

MEER ZEKERHEID

Jouw nieuwbouwwoning van Roosdom Tijhuis wordt gebouwd onder de Woningborggarantie. Meer zekerheid kunnen we je niet geven.