Toggle menu
slider-sessie3-488

Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis

 
 

  Uw garantie voor een goede nachtrust


Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. De zekerheid dat u een woning koopt die ontworpen en gebouwd is met de optimale aandacht voor comfort, duurzaamheid, energiebesparing en veiligheid. Een woning die van indeling tot afwerking is afgestemd op uw persoonlijke wensen en in een korte bouwtijd wordt opgeleverd, zodat uw woonwensen snel in vervulling kunnen gaan!

slider-duurzaamheid
"Duurzaamheid zoals het hoort, met meer comfort en minder energie."
WOONKWALITEIT VAN ROOSDOM TIJHUIS
slider-zonnepanelen
"Compleet en betaalbaar wonen, een prima investering in je toekomst."
WOONKWALITEIT VAN ROOSDOM TIJHUIS
slider-interieur1
"Het ideale gemak van nieuwbouw, volledig op uw wens afgestemd."
WOONKWALITEIT VAN ROOSDOM TIJHUIS
 
 

Wat wordt uw persoonlijke plattegrond?

Uw nieuwe woning moet helemaal passen bij uw persoonlijke smaak en uw manier van leven. Dat maken we met alle plezier voor u mogelijk. Zowel op de begane grond als op de verdieping kunt u kiezen uit verschillende indelingsmogelijkheden. Uw persoonlijke kopersbegeleider van Roosdom Tijhuis helpt u graag om de verschillende opties goed af te wegen. 

Een gevel met een eigen karakter  

Niet alleen van binnen, maar ook aan de buitenkant wilt u een woning om trots op te zijn. Een woning die past bij uw persoonlijkheid. Daarom bieden we u de keuze uit verschillende gevelopties. Voor een woning met uw eigen identiteit!  

Groter wonen? Geen probleem

Wilt u nog meer woonruimte om speciale wensen of ideeën in vervulling te laten gaan? Ook daarvoor kunt u kiezen uit verschillende opties.

Waarom niet later verbouwen?

Natuurlijk: u kunt ook later gaan verbouwen. Maar dat geeft ongemak, u moet uw hypotheek aanpassen, u ziet het verschil tussen bestaande en de nieuwe bouw en u moet andere spullen aanschaffen voor de inrichting. In één keer goed bouwen heeft dus veel voordelen!  

Uw kopersbegeleider staat voor u klaar

Voor en tijdens het bouwen van uw woning komt er veel op u af. U moet belangrijke keuzes maken. Uw persoonlijke kopersbegeleider van Roosdom Tijhuis staat voor u klaar met raad en daad. Vanaf het moment dat u de woning koopt tot en met de oplevering en de nazorg. Hij of zij adviseert u, geeft praktische tips, laat u voorbeelden zien en rekent u voor wat uw keuzes betekenen voor de bouwkosten van uw woning. Een prettig idee.

Virtuele wandeling

Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om een virtuele wandeling te maken door uw aanstaande woning. Dit is niet alleen erg leuk, maar ook bijzonder praktisch. U ervaart namelijk hoe bijvoorbeeld een uitbouw, trapkast of dakkapel uit de verf komen in uw aanstaande woning. Hierdoor maakt u keuzes op basis van een levensechte beleving in plaats van een lijntekening op papier, wel net zo prettig!

Meer informatie

over-roosdom-slider

Persoonlijke begeleiding van A tot Z

 
 

Met nieuwbouw heeft u meer in huis 

Een nieuwbouwwoning kopen of een bestaande woning? Als u alles op een rijtje zet, is die keuze snel gemaakt. Kiezen voor de nieuwbouw van Roosdom Tijhuis heeft veel voordelen. 

Meer persoonlijkheid 

De woonkamer voor en de keuken en het eetgedeelte achter? Of andersom? Openslaande deuren naar de tuin? De woonkamer uitbreiden met een erker? Op de eerste verdieping 3 slaapkamers? Of 2 en 1 op de zolderverdieping? Hoe wilt u de indeling van de voorgevel ? Hoeveel  ramen? Welke kozijnen? Een dakkapel voor meer licht en functionele ruimte op zolder? En niet te vergeten natuurlijk: hoe komen de keuken en badkamer eruit te zien? Een nieuwe woning past echt helemaal bij u. Vanaf het eerste moment krijgt u de kans om uw woning volledig naar wens in te delen. 

Meer financieel voordeel 

Met een nieuwbouwwoning bespaart u jaarlijks honderden euro’s aan energielasten. Zonnepanelen voor duurzame energie zijn al bij de koopprijs inbegrepen en onverwachte hoge onderhoudskosten zijn uitgesloten. Een nieuwbouwwoning biedt ook hypotheekvoordelen boven een bestaande woning. U kunt namelijk meer geld lenen aangezien de woningen zijn voorzien van een A label. Omdat u de nieuwbouwwoning vrij op naam (v.o.n.) koopt, hoeft u geen overdrachtsbelasting te betalen. Daarnaast is de rente nu historisch laag, kortom dé tijd om te kopen! 

Meer energiebesparing 

Uw toekomstige Roosdom Tijhuis-woning is een compliment waard. Het betekent namelijk dat u ervoor kiest voor om duurzaam te wonen. U houdt er rekening mee dat we samen een leefbare planeet willen doorgeven aan de volgende generaties. Waar eigenaren van bestaande woningen veel moeten investeren om hun huis zo duurzaam mogelijk te maken, is uw woning van Roosdom Tijhuis op en top duurzaam op het moment dat u de sleutel krijgt. Dat betekent: vandaag al voldoen aan de eisen van morgen. 

Meer comfort 

Nieuwbouwwoningen zijn prima geïsoleerd en worden goed geventileerd. Dit zorgt het hele jaar door voor een aangenaam en gezond binnenklimaat en tochtvrije ruimtes. Comfortabel is natuurlijk ook dat alles nieuw is in huis en prima werkt. Geen kluswerk, geen onderhoud. Met minder energielasten, meer wooncomfort en meerdere opties om uw wooncomfort extra te verhogen!

Meer zekerheid 

Uw nieuwbouwwoning van Roosdom Tijhuis wordt gebouwd onder de Woningborggarantie.