RoosdomTijhuis Toggle menu
whatsapp-image-2023-01-19-at-083109-1

OPLEVERFEEST APPARTEMENTENCOMPLEX VAN TUINENSTAETE KAMPEN

19 januari 2023
 
 
Nieuws
 
 

Woensdag 18 januari werd, samen met de nieuwe bewoners van het appartementencomplex Van Tuinenstaete in Kampen, de oplevering gevierd. De wethouder Jan Peter van der Sluis, Martin Companje (algemeen directeur Roosdom Tijhuis) Evert Leideman (directeur deltaWonen) en Erik Makkinga (senior ontwikkelaar BPD) hebben de nieuwe bewoners toegesproken en welkom geheten.

Onder het genot van een hapje en een drankje zijn de nieuwe bewoners toegesproken en verwelkomd. Tijdens het feest hebben de bewoners van het complex een waarde-cheque ontvangen voor een schilderij dat kan worden opgehangen in de centrale hal. Namens BPD, Roosdom Tijhuis en deltaWonen wensen wij de bewoners heel veel woonplezier.


Toplocatie  

Het Stationskwartier is de nieuwste woonwijk van Kampen, gelegen op een toplocatie. Deze nieuwe wijk is aantrekkelijk als woongebied, vanwege de goede verbindingen met zowel Zwolle als de Randstad. Roosdom Tijhuis heeft in samenwerking met BPD hier 48 appartementen gebouwd. 32 appartementen hiervan zijn huurappartementen en zijn gebouwd voor deltaWonen. De overige 16 appartementen zijn koopappartementen.

Woongeluk voor huurders en kopers

De nieuwe bewoners waren of zijn nog druk bezig met klussen in hun nieuwe woning. In de afgelopen maanden zijn er op verschillende momenten sleutels uitgereikt. Evert Leideman is trots op de woningen: “Dit is een prachtig voorbeeld van een nieuw gebouw waarin zowel huurders, als kopers wonen. Verschillende mensen hebben hier hun plek kunnen vinden. Dat is fijn, in een stad waar de vraag naar woningen groot is. DeltaWonen is blij hieraan te kunnen bijdragen. We hebben nog veel meer plannen voor nieuwbouw voor de komende jaren in Kampen.” Ook BPD in samenwerking met Roosdom Tijhuis hebben vergevorderde nieuwbouwplannen voor het segment koopwoningen – appartementen.

Bekijk meer nieuwsberichten