Toggle menu
slidersite

Roosdom Tijhuis bouwt in Doetinchem 19 sociale huurwoningen voor Sité

 
 
Nieuws
 
 

Fijn wonen in Wijnbergen

De fraaie nieuwbouwwijk Wijnbergen in Doetinchem is zeer binnenkort 19 duurzame sociale huurwoningen rijker. Onlangs ondertekenden Els Birkenhäger (bestuurder Sité) en Martin Companje (directeur Roosdom Tijhuis) de aanneemovereenkomst. De verwachting is dat de woningen al rond de zomer opgeleverd en verhuurd kunnen worden.

De 19 royale rijwoningen zijn verdeeld over drie blokken en krijgen op de begane grond een ruime woonkamer met open keuken. Op de verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. Vanuit de verdieping gaat een vaste trap naar zolder die naar eigen smaak in te richten is. De woningen worden op en top duurzaam gebouwd inclusief zonnepanelen. 

Roosdom Tijhuis ontwikkelde en realiseerde de afgelopen jaren al tientallen woningen in Wijnbergen, een uitbreidingswijk aan de zuidkant van Doetinchem. De wijk komt in een landelijke omgeving en er is veel ruimte voor groen. De buurt krijgt verschillende speelplekken en grasvelden. Het centrum van Doetinchem is ongeveer vijf minuten fietsen.

De verhuur van de woningen start naar verwachting in het tweede kwartaal van 2020. De woningen worden verhuurd via de website thuisindeachterhoek.nl, geïnteresseerden kunnen via een tipbericht op deze website het woningaanbod in de gaten houden.

Bekijk meer nieuwsberichten