Toggle menu
waddinxveen-2-web

Roosdom Tijhuis en GEM CV Park Triangel zetten handtekening

 
 
Nieuws
 
 
waddinxveen-2

Overeenkomst ontwikkeling Park Triangel

Nieuwbouw in Waddinxveen is populair. Zo ook de nieubouw in Park Triangel, dat ligt aan de zuidwestkant van Waddinxveen. Een levendig dorp centraal in de Randstad en midden in het Groene Hart. Een dorp met een rijk verenigingsleven en dichtbij belangrijke uitvalswegen richting Rotterdam, Den Haag en de regio Utrecht. Roosdom Tijhuis heeft een koop en realisatie overeenkomst getekend met GEM CV Park Triangel voor de bouw van circa 45 woningen in Park Triangel.

Roosdom Tijhuis verwacht in het derde kwartaal van 2021 hiermee in verkoop te gaan. De ontwikkeling zal bestaan uit een mix van eengezinswoningen, twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen. Park Triangel is fraai gelegen en kent zijn eigen groene hart in de vorm van een groot parkeiland met een junglebos voor iets oudere kinderen, een waterspeelplaats voor de allerkleinsten, speelveldjes voor voetbal en badminton, een vis- en aanlegsteiger, een podium voor openluchtoptredens, een beachvolleybalveld, een Calisthenics-parcours en natuurlijk wandel- en fietspaden.

Walter Knoll MRICS, Commercieel Manager bij Roosdom Tijhuis: "Met de ontwikkeling van deze nieuwe woningen sluiten we aan bij de lokale en regionale woningbouwbehoefte. Hiermee dragen wij ook ons steentje bij aan het verder ontwikkelen van deze prachtige nieuwbouwwijk."

Op de foto ziet u Alexander de Vries (links) van GEM CV Park Triangel en Walter Knoll (rechts) van Roosdom Tijhuis.

Bekijk meer nieuwsberichten