Toggle menu
traineeship-daan-en-julia-header

Daan en Julia studeren én volgen een Traineeship bij Roosdom Tijhuis

 
 
Blog
 
 

Daan en Julia studeren én volgen een Traineeship bij Roosdom Tijhuis

Daan Bouwhuis is, sinds september 2021, trainee bij Roosdom Tijhuis. Al tijdens zijn derdejaars mbo-stage kwam Daan bij Roosdom Tijhuis terecht. Daan volgt de hbo-opleiding Bouwkunde bij Windesheim Almere en daarnaast het Traineeship. “De combinatie van werken en een opleiding volgen bevalt mij goed. Ik weet nog niet wat ik precies wil gaan doen, maar door ervaring op te doen bij verschillende afdelingen kan ik daar achter komen”.

Daan zit op dit moment bij de werkvoorbereiding en werkt mee aan onze plannen in Eerbeek en Doetinchem. Tot de zomervakantie blijft Daan op de afdeling werkvoorbereiding. Daarna is het tijd om een andere afdeling en de bijbehorende werkzaamheden te ontdekken. De tekenkamer en calculatie zijn twee afdelingen die hij zeker nog langs wil gaan.

Daan Bouwhuis en Julia Jansen

Julia Jansen studeert Bouwkunde én volgt het Traineeship bij Roosdom Tijhuis: Na het afronden van mijn eindstage bij Roosdom Tijhuis heb ik de kans gekregen om te beginnen als trainee, in combinatie met een duale opleiding aan de Hogeschool Windesheim. Een erg mooie kans om te werken en te leren.”  Ze is begonnen op de tekenkamer en werkt mee aan onze nieuwbouwwoningen in Eerbeek. “Ik doe veel ervaring op en kan zo kijken wat de toekomst biedt”.
Ook Julia zal na de zomervakantie meedraaien op een andere afdeling binnen Roosdom Tijhuis.

Klinkt het interessant wat Julia en Daan doen? Solliciteer op onze vacature: Trainee Bouwkunde | Roosdom Tijhuis

Vragen over deze functie? Neem contact op met Daan of Julia of de afdeling HR Annemiek Boers.

Bekijk meer nieuwsberichten