Toggle menu
schermopname-3

Energielasten makkelijk vergelijken met nieuwe energiemodule

13 december 2022
 
 
Nieuws
 
 

De gas- en energieprijzen stijgen hard. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom veel voordelen. Een nieuwbouwwoning is volledig gasloos en voldoet altijd aan de nieuwste duurzaamheidseisen.

Bij Roosdom Tijhuis dragen wij graag ons steentje bij en bieden daarom alle nieuwbouwwoningen energieneutraal aan. Daarmee zijn de nieuwbouwwoningen van Roosdom Tijhuis nog energiezuiniger dan vereist in het bouwbesluit. Onze klanten profiteren niet alleen van een super duurzaam huis maar hebben ook een enorm lage energienota. Daarnaast is de leencapaciteit bij veel geldverstrekkers hoger dan bij bestaande woningen en kunnen onze klanten korting krijgen op de hypotheekrente.

Met de energiemodule die Roosdom Tijhuis op alle projectpagina’s heeft staan kunnen potentiële kopers razendsnel het verschil berekenen tussen de huidige woning en de toekomstige nieuwbouwwoning. De energiemodule doet een snelle berekening en geeft overzichtelijk aan wat de besparing per maand is op de energielasten. Ter indicatie: een gemiddeld huishouden met een gemiddeld verbruik is in een nieuwbouwwoning gemiddeld 225 euro per maand minder kwijt aan de energierekening in vergelijking met een bestaande woning (label C)

Bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning is het van belang om niet alleen te kijken naar de nieuwe maandlasten voor de hypotheek maar ook te kijken naar de besparing op de totale woonlasten waar natuurlijk ook de energierekening onderdeel van uitmaakt. Potentiële kopers kunnen vanaf heden hun besparing snel inzichtelijk maken met deze energiemodule.

Bekijk hier onze energiemodule

Bekijk meer nieuwsberichten