Toggle menu
2022-08-31-16-05-07-postvak-in-shelthuis-at-roosdomtijhuisnl-outlook

Goed voor elkaar bij Roosdom Tijhuis

 
 
Nieuws
 
 

Goed voor Elkaar bij Roosdom Tijhuis

Het is geen nieuws dat het vinden van nieuwe collega’s in de huidige arbeidsmarkt voor veel bedrijven een uitdaging is. Dat geldt ook voor Roosdom Tijhuis. Daarom hebben wij op 21 juni onze nieuwe werken-bij website gelanceerd. Onder het motto ‘Goed voor Elkaar’ laten ze merken dat het teamgevoel onderling goed voor elkaar is, maar dat je het als collega bij Roosdom Tijhuis ook goed voor elkaar hebt.

Eigen medewerkers vertellen het verhaal

Algemeen directeur Martin Companje merkt op: “We doen het eigenlijk best goed: in het eerste half jaar van 2022 jaar verwelkomden wij maar liefst 26 nieuwe collega’s. Desalniettemin is het belangrijk dat we aan de weg blijven timmeren en dus goed zichtbaar zijn én blijven. Daarom hebben we een nieuwe werken bij-website opgezet en samen met onze collega’s nieuw video- en fotomateriaal gemaakt. Op de website vertellen onze eigen medewerkers ons verhaal. Om alvast een voorproefje te geven: we zijn een familiebedrijf dat zich kenmerkt zich door een nuchtere, eerlijke en respectvolle manier van werken. We vinden het belangrijk dat iedereen goed voor elkaar is, maar willen als werkgever ook zorgen dat al onze collega’s het goed voor elkaar hebben. Zo werken we samen met veel plezier aan vele mooie projecten, en daar mogen we met elkaar best trost op zijn.”

Investeren in doorgroeimogelijkheden: de RT-Academie

Op de nieuwe website, werkenbijRT.nl, is ook te lezen dat collega’s gestimuleerd worden om het beste uit zichzelf te halen. Iedere werknemer kan trainingen en/of opleidingen volgen om zich op persoonlijk vlak door te ontwikkelen. Annemiek Boers, HR-adviseur bij Roosdom Tijhuis, geeft aan: “Het stimuleren en investeren in opleidingen en trainingen is natuurlijk niet nieuw. Dit wordt vanuit Roosdom Tijhuis gestimuleerd. Roosdom Tijhuis hecht er namelijk veel waarde aan dat collega’s zich blijven ontwikkelen en kennis met elkaar delen. Opleiden en bijscholing is nodig, dat geldt voor iedereen. Het opleidingsaanbod binnen Roosdom Tijhuis is erg divers. We willen er zoveel mogelijk voor zorgen dat het opleidingsaanbod aansluit bij de wensen en behoeften van de collega’s. Om zoveel mogelijk collega’s kennis te laten maken met de ruime opleidingsmogelijkheden en de kwaliteit te borgen wordt dit aangeboden vanuit de RT Academie.”

Openstaande vacatures

Op dit moment staan er meerdere vacatures online waarvoor Roosdom Tijhuis nog nieuwe collega’s zoekt. De zoektocht naar verdere uitbreiding en versterking gaat dus nog steeds door. Kijk voor meer informatie en alle openstaande vacatures op www.werkenbijRT.nl.

Bekijk meer nieuwsberichten