Toggle menu
metselwerk

Metselbedrijf A. Ligtenberg en Roosdom Tijhuis bundelen krachten

 
 
Nieuws
 
 

RIJSSEN – Recentelijk ondertekenden Arend Ligtenberg (Metselbedrijf A. Ligtenberg B.V.) en Meindert Koopman (Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis B.V.) een overeenkomst om de krachten van beide bedrijven te bundelen. Om de geïntensiveerde samenwerking te onderstrepen heeft Roosdom Tijhuis een belang in het metselbedrijf genomen.

De nieuwe samenwerkingsvorm omvat de afspraak dat metselbedrijf A. Ligtenberg naast haar eigen metselploegen ook de planning en aansturing van de metselploegen van Roosdom Tijhuis op zich zal nemen. Deze geoptimaliseerde samenwerking moet zorgen voor een efficiëntere inzet van de metselactiviteiten van beide bedrijven en een betere borging van de continuïteit. 

“Naast onze eigen ervaren metselploegen maken we ook al jarenlang naar tevredenheid gebruik van de vakmannen van Ligtenberg. In de sterk veranderende markt werd het hoog tijd om onze samenwerking te intensiveren.” aldus Meindert. “Efficiënter werken wil overigens niet zeggen dat het aantal arbeidsplekken zal afnemen. Sterker nog, metselbedrijf A. Ligtenberg is voortdurend op zoek naar uitbreiding van haar personeelsbestand. Daarnaast blijven alle metselaars gewoon werkzaam bij hun huidige werkgever. De kracht zit in de centrale planning en aansturing van alle metselploegen. Dat onze kantoorpanden zich naast elkaar bevinden zorgt ook nog eens voor extra korte lijnen.”

Arend vult aan: “In deze nieuwe werkwijze krijgen wij onze opdrachten aangereikt door de projectleiders van Roosdom Tijhuis, waarna wij volledig zorg dragen voor de planning, aansturing en realisatie. Zo is Roosdom Tijhuis volledig ontzorgd en zijn wij flexibeler op het gebied van de planning en de inzet van mankrachten. Een prachtige uitdaging waar wij letterlijk ons steentje aan bij gaan dragen om dit tot een succes te maken. Ons bedrijf blijft uiteraard beschikbaar voor onze overige vaste relaties.”

Bekijk meer nieuwsberichten