RoosdomTijhuis Toggle menu
logo-identis-rt

Ontwikkel- en bouwproces Identis

13 april 2023
 
 
Nieuws
 
 

Roosdom Tijhuis specialiseerde zich als een van de eerste ontwikkelende bouwers in Nederland in conceptuele woningbouw. Deze ervaring is terug te vinden in Identis: een tot in detail doorontwikkelde ontwikkel- en bouwmethode. Gebaseerd op gestandaardiseerde processen en prefab bouwtechnieken, maar met allesbehalve standaard resultaten. Met Identis werken wij aan oplossingen op maat die passen bij de omgeving, bij de buurt en vooral bij de woonwensen van de doelgroep.

Samenwerking 

Syntrus Achmea Real Estate & Finance financiert, ontwikkelt en investeert in vastgoed in opdracht van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers. De klanten zijn gebaat bij een doorlopende aanvoer van kwalitatief hoogwaardige woningbeleggingen.

Het huidige sterke samenwerkingsverband tussen Roosdom Tijhuis, Syntrus Achmea en BPD zorgt ervoor dat we daadwerkelijk een stem aan tafel hebben bij overheden, private partijen en woningcorporaties. De beleggershuurwoningen uit de projecten worden in belegging genomen door onze klanten. Syntrus Achmea beoordeelt woningen onder meer op de kwaliteit, uitstraling, flexibiliteit, duurzaamheid en uiteraard de prijs. Identis-woningen zijn prima beleggingsproducten met een ruime voldoende op al deze criteria.

Bekijk de samenwerking met Sytrus Achmea Real Estate & Finance hieronder.

Bekijk meer nieuwsberichten