Toggle menu
de-graaf-installatie

Overname De Graaf Installaties door Roosdom Tijhuis

 
 
Nieuws
 
 

Overname De Graaf Installaties door Roosdom Tijhuis

RIJSSEN - Roosdom Tijhuis heeft op 25 januari jl. De Graaf Installaties B.V. overgenomen. De Graaf Installaties B.V. is een middelgroot bedrijf dat actief is op het gebied van installatietechniek, dak- en zinkwerk, service en onderhoud. Bij het bedrijf zijn op dit moment 46 mensen werkzaam.

De overname is voor Roosdom Tijhuis van belang voor het uitbreiden van het werkgebied richting het midden en noordwesten van Nederland. Tevens spelen in de huidige tijd van bouwen de installaties een steeds grotere rol. Het past daarom in de strategie van Roosdom Tijhuis om deze activiteiten op te nemen binnen de groep.

De Graaf Installaties blijft voortbestaan als een zelfstandige onderneming en zal haar klanten op de vertrouwde manier blijven bedienen. Met de overname hoopt De Graaf Installaties een sterke aandeelhouder te hebben gevonden die de continuïteit en verdere uitbouw van de activiteiten kan faciliteren en borgen. In de afgelopen maanden is gebleken dat de cultuur van beide organisaties goed bij elkaar past. Huidige eigenaar Gerrit Nellestijn blijft als directeur aan de organisatie verbonden. “De mogelijkheden wat betreft de doorontwikkeling van de prefabricage met een professionele partij als Roosdom Tijhuis spreken mij erg aan. Ik zie dan ook uit naar het samen ontwikkelen van innovatieve oplossingen om de bouwmethodiek slimmer te maken”. Aldus Gerrit Nellestijn. 

Over De Graaf Installaties B.V.

De Graaf is in 1936 opgericht in Bunschoten-Spakenburg en is begonnen als een echt loodgietersbedrijf en voornamelijk actief in dak- en zinkwerkzaamheden en sanitaire installaties.

Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een middelgrote installateur en streven met gemiddeld 60 medewerkers naar een prestatie waar we trots op kunnen zijn.

De werkzaamheden bestaan uit het installeren en onderhouden van sanitaire en werktuigbouwkundige installaties in woningen, woongebouwen en klein-utilitaire gebouwen met een seriematig karakter in zowel nieuwbouw of in renovatieprojecten.

Daarnaast is dak- en zinkwerkwerkzaamheden als vakmanschap gebleven.

De Graaf Installaties ziet het als haar missie dat wij de gebruikers van woningen een langdurig behaaglijke leefomgeving bieden.

www.degraafinstallaties.nl

Bekijk meer nieuwsberichten