Toggle menu
20210520-3790-lr

Roosdom Tijhuis op plek 7 van grootste projectontwikkelaars van Nederland

 
 
Nieuws
 
 

Het is voor het eerst dat er een ranglijst met grootste projectontwikkelaars die ontwikkelen op eigen grond is samengesteld op basis van Kadastergegevens door Cobouw. Roosdom Tijhuis is trots op de 7e plek van grootste projectontwikkelaars van Nederland. De top 20 met woningontwikkelaars geeft een overzicht van de grootste bedrijven die actief zijn met het ontwikkelen van woningen op eigen grond.

De informatie uit het Kadaster betreft bouwkavels van projectontwikkelaars en ontwikkelende bouwers die in 2016 tot en met 2020 samen met nieuwbouwwoningen werden verkocht. De opgevraagde gegevens betreffen alleen nieuwbouwwoningen voor particulieren waarbij de grond volledig in eigendom was van een ontwikkelaar. Aangezien Roosdom Tijhuis ook veel woningen verkoopt vanuit een bouwclaimovereenkomst liggen de aantallen die daadwerkelijk verkocht zijn hoger.

Roosdom Tijhuis ontwikkelt en bouwt woningen door heel Nederland. “Wij hebben nog ca. 900 hectare aan warme grond in Nederland. We zijn een financieel daadkrachtig bedrijf en blijven daarom op volle kracht koopwoningen, zorgvastgoed en woningen voor corporaties, ontwikkelen en bouwen”, aldus Algemeen Directeur Martin Companje. “En natuurlijk worden wij er enorm blij van dat we zo'n mooie plek hebben weten te bemachtigen als één van de grootste ontwikkelaars van Nederland, een top-prestatie van ons team”.

Lees hier het artikel van de Cobouw: https://bit.ly/2T0w1gr

Bekijk meer nieuwsberichten