Toggle menu
img-20220930-wa0010

Samenwerkingsovereenkomst Het Weggeler te Almelo getekend

 
 
Nieuws

Samenwerkingsovereenkomst Het Weggeler te Almelo getekend

 
 

Voor de realisatie van 49 nieuwbouwwoningen hebben Roosdom Tijhuis (Rijssen) en Koopman Vastgoed (Tubbergen) een samenwerkingsovereenkomst getekend met de gemeente Almelo. Deze woningen worden gerealiseerd in het nieuwbouwplan Het Weggeler aan de Zuidoost kant van Almelo.

Het Weggeler wordt verder ontwikkeld tot een wijk waar het nu en ook straks in de toekomst prettig wonen is. Plan Het Weggeler is gelegen op de plek waar vroeger de machinefabriek Rossmark gevestigd was. Door de voorgenomen ontwikkeling wordt het gebied tussen de Weggelerstraat, de Deldensestraat, de Briljantstraat en de Bornsestraat verder ingevuld met woningbouw.

Het plan bestaat uit een mix van verschillende woningtypes en bestaat zowel uit huurwoningen als ook koopwoningen. In totaal worden er 11 rijwoningen in de vrije sector huur, 34 twee-onder-één kap woningen (koop) en 4 vrijstaande woningen (koop) gerealiseerd.

Wethouder Maathuis: “Almelo is een echte woon- en werkstad. Diversiteit aan woningen is belangrijk. Vandaar dat we dit soort ontwikkelingen toejuichen en graag mogelijk helpen maken. We willen wat betreft de woningbouw de komende jaren veel kwaliteit toevoegen aan de stad”.

Het start verkoop evenement voor de 14 twee-onder-één-kap woningen en 3 vrijstaande woningen van Roosdom Tijhuis staat gepland op donderdag 27 oktober 2022 van 17:30 tot 19:00 in het Heracles Stadion. Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkeling? Schrijf je via de projectpagina in voor de nieuwsbrief.

Naar project


  • Hugo Koopman namens Koopman Vastgoed
  • Wethouder Arjen Maathuis namens de gemeente Almelo
  • Martin Companje namens Roosdom Tijhuis

Bekijk meer nieuwsberichten