Toggle menu
ondertekening-bergentheim-header

Samenwerkingsovereenkomst Möllincksvaart fase 3 te Bergentheim getekend

 
 
Nieuws
 
 

Samenwerkingsovereenkomst “Möllincksvaart” fase 3 te Bergentheim getekend

De samenwerkingsovereenkomst voor de bouw van maximaal 170 duurzame woningen in fase 3 van het nieuwbouwproject Mollincksvaart is getekend. Namens de gemeente Hardenberg werd de overeenkomst getekend door Wethouder Martijn Breukelmans. Algemeen Directeur Martin Companje tekende namens Rotij Projecten (samenwerking tussen BPD Gebiedsontwikkeling en Roosdom Tijhuis). Met de bouw van deze woningen wordt weer een stap gezet om te zorgen voor nieuw woningaanbod waarbij duurzaam ontwikkelen centraal staat.

Fase 3 is het derde en laatste deelgebied van de wijk. Rotij Projecten ontwikkelde de afgelopen jaren al 125 woningen in voorgaande fases. De 170 woningen zullen gefaseerd in verkoop worden gebracht en bestaat uit een mix van woningtypes. Zowel geschakelde eengezins- als twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen zullen gebouwd worden.

Naar verwachting zal de start van de verkoop in het voorjaar van 2023 plaatsvinden. Het ontwerp bestemmingsplan voor de ontwikkeling ligt momenteel ter inzage.

Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkeling? Schrijf je via de projectpagina in voor de nieuwsbrief!

Bekijk meer nieuwsberichten