Toggle menu

Mollincksvaart fase 3.1, BERGENTHEIM

 
 
23 woningen
start verkoop: mei 2023
Energieneutraal wonen
Home / Aanbod / BERGENTHEIM / Mollincksvaart fase 3.1
 
 
Het plangebied De woningen Duurzaamheid Financiering Contact

Nieuwbouw in Bergentheim

In samenwerking met BPD Gebiedsontwikkeling ontwikkelt Roosdom Tijhuis in Möllincksvaart te Bergentheim de komende jaren maximaal 170 woningen. Er komen diverse type woningen in verschillende prijscategorieën. Naar verwachting start de verkoop van de eerste woningen in mei van dit jaar.

Möllincksvaart fase 3 ligt aangrenzend aan Möllincksvaart fase 2, tussen de Schapenweg, de spoorlijn en de nieuwe Slotweg. Het ontwerpbestemmingsplan is inmiddels vastgesteld. Het plan bestaat uit een robuust groen raamwerk met verschillende aantrekkelijke woonbuurten. Het biedt tevens woningen voor gezinnen, starters, senioren, maar ook woningen voor kleinere huishoudens (1-2 personen) in verschillende prijscategorieën.

Om invulling te geven aan natuur, biodiversiteit, leefbaarheid en circulaire economie zijn er drie thema's vastgesteld, waarin deze duurzaamheidscomponenten samenkomen:

  1. Aandacht voor natuurlijke en landschappelijke kwaliteit
  2. Aantrekkelijk wonen
  3. Circulariteit

Deze thema's worden vertaald in diverse uitgangspunten welke in het inrichtingsplan terug moeten komen, zoals flora en fauna de ruimte en een 'boost' geven. Wat de aantrekkelijkheid en leefbaarheid ten goede komt, waardoor bewoners zich niet alleen achter de voordeur bevinden. Ook zal bij de inrichting van de wijk veel aandacht uitgaan naar circulariteit op het gebied van materalisatie, maar voor dit thema zal er ook breder gekeken worden dan alleen dit aspect.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en door de pagina Nieuwbouw Bergentheim te gaan volgen op Facebook.

Locatie van dit project

 
 

Verkoop en informatie

Lamberink Lage Doelen 10
7772 BL Hardenberg
0523-270174 Website E-mail
Deen Makelaars Admiraal Helfrichstraat 7
7772 BV Hardenberg
0523-263520 Website E-mail
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave