Toggle menu
shutterstock_1025256598.jpg

Mollincksvaart fase 3.1, BERGENTHEIM

 
 
Maximaal 170 woningen
start verkoop: Q2 2023
Groen en duurzaam
Home / Aanbod / BERGENTHEIM / Mollincksvaart fase 3.1
 
 

Nieuwbouw in Bergentheim

In samenwerking met BPD Gebiedsontwikkeling ontwikkelt Roosdom Tijhuis in Möllincksvaart fase 3 te Bergentheim de komende jaren maximaal 170 woningen in diverse types en prijscategorieën. Naar verwachting start de verkoop van de eerste woningen in het voorjaar 2023.

Momenteel ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage. Möllincksvaart fase 3 ligt aangrenzend aan Möllincksvaart fase 2, tussen de Schapenweg, de spoorlijn en de nieuwe Slotweg. Het plan bestaat uit een robuust groen raamwerk met verschillende woonbuurten. Het plan biedt woningaanbod voor gezinnen, starters, senioren, maar ook woningen voor kleinere huishoudens (1-2 personen) in verschillende prijscategorieën:

  • Sociale huurwoningen
  • Middeldure koopwoningen
  • Vrije sector koopwoningen

De bouwplanontwikkeling zal in de tweede helft van 2022 worden gestart en naar verwachting zullen in het voorjaar van 2023 de eerste woningen in verkoop gaan.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief. Op dit moment kunnen wij je nog niet verder informeren over de planvorming, zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan lees je dat op deze website en krijg je een update middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

Locatie van dit project

 
 
slider-vr2
Neem een virtueel kijkje in uw nieuwe woning
Tijdens uw gesprek bij Roosdom Tijhuis: Meer informatie
vakmanschap
De bouw van uw woning

Bent u benieuwd hoe uw aanstaande Roosdom Tijhuis woning wordt gebouwd? We hebben ons bouwproces haarfijn voor u in kaart gebracht.

Bouwproces
block-bouwvakker-1
Over Roosdom Tijhuis

Als bouwer van uw nieuwe woning stellen wij ons graag aan u voor. De bouw van uw toekomstige woning is bij ons in goede handen. 

Over ons
kopersmetiwan
Woonkwaliteit

Uw woning, uw wensen. Het label Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis is uw garantie voor een goede nachtrust. Wel net zo prettig! 

Woonkwaliteit

Projecten in de buurt

Zoek naar een project

Kaartweergave